Nieuws

Kom naar de Doedagen 2018

Kom naar de Doedagen 2018

In de periode van 15 tot en met 19 januari zijn alle groep 8 leerlingen en hun begeleiders uitgenodigd voor de Doedagen op het Fioretti College. Terwijl de school in vol bedrijf is, worden de leerlingen ontvangen. Het programma bestaat uit een rondleiding, een percussieworkshop en het volgen van een les Techniek of Zorg & Welzijn. Meer dan twintig basisscholen uit de regio zijn te gast. Wanneer de basisschool van uw kind de Doedagen niet bezoekt, schrijf u en uw kind dan in voor een individueel bezoek op woensdagmiddag 17 of 24 januari 2018.

Bezoek de Open Dag op zaterdag 3 februari

Bezoek de Open Dag op zaterdag 3 februari

Het onderwijs op het Fioretti College kan het beste omschreven worden als praktisch en persoonlijk. En dat spreekt aan, want onze school voor mavo, vmbo en praktijkonderwijs heeft een stabiel aantal aanmeldingen en laat uitstekende eindexamenresultaten zien. Leerlingen en ouders die de school graag met al hun zintuigen willen ervaren, zijn van harte uitgenodigd voor de Open Dag op zaterdag 3 februari. Tussen 11.00 en 15.00 uur bruist het gebouw aan de Muntelaar 4 van de activiteiten en is de school in vol bedrijf. Kom ook de veelzijdigheid en sfeer ervaren!

Mike Donkers wint prijsvraag ROC

Mike Donkers wint prijsvraag ROC

Mike Donkers uit klas ma3o heeft tijdens de Open Dag van ROC de Leijgraaf meegedaan aan een prijsvraag. Er waren op die dag verschillende bedrijven uit de regio aanwezig. Om de bezoekers wat uit te dagen m.b.t. procestechniek was er een prijsvraag, die door ruim 90 leerlingen werd ingevuld. Mike kwam het dichtste in de buurt met zijn score.

Schoolvakanties 2018-2019 zijn vastgesteld

Schoolvakanties 2018-2019 zijn vastgesteld

De schoolvakanties voor het nieuwe schooljaar 2018-2019 zijn officieel vastgesteld. Om extra duidelijkheid te verschaffen, staan hieronder niet alleen de schoolvakanties van het nieuwe schooljaar vermeld, maar ook de resterende schoolvakanties van het lopende schooljaar 2017-2018. Noteer de data alvast in uw agenda, zodat u er rekening mee kunt houden in uw (vakantie)planning. Natuurlijk zijn de vakantieroosters het gehele jaar door te downloaden via deze website. Zo kunt u altijd even checken hoe het ook alweer zit.

Voorkom onveilige verkeerssituaties

Voorkom onveilige verkeerssituaties

Graag vragen we in dit nieuwsbericht aandacht voor drie onderwerpen die te maken hebben met verkeersveiligheid. Lang niet alle leerlingen hebben de verlichting van hun fiets op orde. Zou u dit samen met uw zoon of dochter kunnen controleren? U kunt hem of haar er dan meteen op attenderen dat het niet verstandig is om over de parkeerplaats van de school naar de fietsenstallingen te rijden. Uw kind loopt namelijk gevaar om aangereden te worden. Mocht u uw zoon of dochter wel eens met de auto naar school brengen, zet hem of haar dan bij voorkeur wat verder in de straat af. Alvast bedankt voor uw medewerking.

In memoriam Dorien Litjes

In memoriam Dorien Litjes

In de kerstvakantie ontvingen wij het trieste bericht over het overlijden van mevrouw Dorien Litjes-Donkers. Van 2000 tot 2008 was mevrouw Litjes op het Fioretti College werkzaam als docent Nederlands. Vanwege een slepende ziekte moest zij destijds met haar werkzaamheden op onze school stoppen. Op 27 december is mevrouw Litjes op 58-jarige leeftijd overleden. Wij wensen haar man en kinderen heel veel sterkte toe.