Schoolrestaurant

We nodigen u van harte uit om een bezoekje te brengen aan het restaurant van het Fioretti College. Het schoolrestaurant is niet alleen geopend voor medewerkers van de school, maar voor iedereen die in een mooie ambiance voor een leuke prijs culinair verwend wil worden door onze enthousiaste leerlingen. Het doel van het schoolrestaurant is dat leerlingen kook- en serveerlessen krijgen in een zo natuurgetrouw mogelijke praktijksituatie. Daarbij is van belang dat het restaurant goed bezet is. We hopen u dit schooljaar in ons restaurant te mogen verwelkomen. Reserveer wel tijdig, want vol is vol.

Menukaart

Klik hiernaast om de menu’s van de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag te bekijken. U ziet in het overzicht ook op welke data ons restaurant gesloten is. Hieronder ziet u wat onze leerlingen komend schooljaar voor u in petto hebben. Meteen de menukaart én de openingsdata bekijken? Download menu’s!

 
 • LUNCH
  Driegangen menu, verzorgd door onze derdejaars leerlingen (vanaf de herfstvakantie)
  Maandag van 12.00 tot uiterlijk 13.30 uur
  € 8,00 per persoon (exclusief drankjes)
 • LUNCH
  Uitgebreid luxe driegangen menu, verzorgd door onze vierdejaars leerlingen
  Dinsdag en vrijdag van 12.00 tot uiterlijk 13.30 uur.
  € 9,50 per persoon (exclusief drankjes)
 • KLEINE KAART
  Uitgebreide steeds wisselende hoofdschotel
  Dinsdag en vrijdag van 12.00 tot uiterlijk 12.45 uur
  € 5,00 per persoon (exclusief drankjes)
 • LUNCH
  Exclusief luxe driegangen menu met vooraf een amuse, verzorgd door de eerstejaars van onze MBO TopKok opleiding
  Woensdag van 12.00 tot uiterlijk 13.30 uur.
  € 11,50 per persoon (exclusief drankjes)
 • DINER
  Exclusief luxe viergangen diner, verzorgd door de tweedejaars van onze MBO TopKok opleiding
  Donderdag van 17.30 tot uiterlijk 19.30 uur
  € 14,00 per persoon (exclusief drankjes)
 • FIETSARRANGEMENT
  Koffie met gebak en uitgebreide hoofdschotel
  Het fietsarrangement wordt aangeboden op dinsdag en vrijdag
  Om 10.00 uur wordt koffie/thee met gebak geserveerd en krijgt u een leuke fietsroute
  Van 12.00 tot uiterlijk 12.45 uur wordt de warme lunch geserveerd
  € 7,50 per persoon (exclusief drankjes, inclusief koffie/thee bij het gebak)
  Reserveren via de heer Hanegraaf.

Menuprijs leerlingen
De menuprijs voor leerlingen van het Fioretti College en de basisscholen is altijd € 5,50 per persoon (inclusief één drankje).

Download menukaart
Klik hier om de menu’s van de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag te bekijken. U ziet in het overzicht ook op welke data ons restaurant gesloten is.

Openingstijden
Ons schoolrestaurant is geopend op de volgende tijden:

 • Maandag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagmiddag tussen 12.00 en 13.30 uur voor een uitgebreide lunch
 • Dinsdag- en vrijdagmiddag tussen 12.00 en 12.45 uur voor de kleine kaart
 • Donderdagavond tussen 17.30 en 19.30 uur voor een exclusief luxe viergangen diner

Voor het fietsarrangement gelden speciale tijden. U vindt de juiste informatie onder het kopje 'Over het fietsarrangement'.

Tijdens de schoolvakanties is ons restaurant gesloten. Klik hier om een overzicht te downloaden van de exacte openingsdata en de bijbehorende menu's.

Leerlingen van het Fioretti College en basisscholen kunnen reserveren op maandag- en donderdagmiddag. Ze krijgen een driegangen lunch inclusief één drankje voor € 5,50 per persoon.

Reserveringen
Reserveren voor een bezoek aan ons schoolrestaurant is noodzakelijk.

 • Voor reserveringen verzoeken wij u (bij voorkeur) tussen 10.30 en 12.00 uur te bellen met het centrale nummer van de school (0413-340575).
 • Bij een grotere groep graag per e-mail contact opnemen met de heer Hanegraaf.
 • Wij verzoeken u om uiterlijk tien minuten voor uw reserveringsmoment aanwezig te zijn. Hebt u haast, vertel het ons dan. Tevens verzoeken wij u om het restaurant tijdig te verlaten, zodat de leerlingen weer op tijd in de volgende les kunnen zijn.
 • Reserveringen voor het kerstdiner - waarbij ouders van leerlingen de eerste mogelijkheid krijgen om te reserveren - kunt u per mail contact opnemen met de heer Hanegraaf. Gasten die gereserveerd hebben, worden vanaf 17.30 uur verwacht. Aanvang diner om 18.00 uur en verwachte eindtijd om 21.30 uur. Prijs per gast € 25,- (exclusief drankjes).

Verhindering
Bij verhindering stellen wij het zeer op prijs wanneer u uzelf minimaal twee dagen van tevoren (bij voorkeur) tussen 10.30 en 12.00 uur afmeldt. Wanneer u uzelf op het laatste moment moet afmelden, probeer dan - i.v.m. de voorbereiding in onze keuken - voor vervanging te zorgen.

Over het fietsarrangement
Ons fietsarrangement bieden we aan op dinsdag. Het bestaat uit een kopje koffie/thee met gebak om 10.00 uur. De warme lunch (kleine kaart) wordt geserveerd van 12.00 tot uiterlijk 12.45 uur. U krijgt daarbij een mooie fietstocht die door onze leerlingen is gemaakt. Een ideaal arrangement voor groepen die een uitstapje willen maken.

Bijzonderheden
Informatie over grotere groepen en speciale wensen:

 • Wij geven voortaan de voorkeur aan betalen met pin.
 • Het schoolrestaurant is ideaal voor groepen die bijvoorbeeld een uitstapje willen maken.
 • Het spreekt voor zich dat wij, mits vooraf aangekondigd, rekening proberen te houden met uw speciale wensen, zoals diëten en allergieën.
 • We geven ook dinerbonnen uit.
 • Vraag naar onze spaarkaart. Bij een volle spaarkaart krijgt u € 8,50 korting.
 • Onze bakkerijwinkel is geopend op dinsdag en woensdag tussen 14.15 en 15.15 uur. U kunt daar overheerlijke brood- en banketproducten kopen.

Locatie & Parkeren
Het schoolrestaurant is gevestigd aan de Muntelaar 4 te Veghel (inloop via de hoofdingang). Is er plaats op het parkeerterrein van het Fioretti College, meld u dan via de microfoon bij de slagboom. Er is ook een tweede parkeerterrein beschikbaar aan het einde van de straat. Daar is vrijwel altijd plaats. Meld u via de microfoon bij de slagboom aan het begin van het terrein.