Nieuws

Kom naar de Doedagen 2020

Kom naar de Doedagen 2020

In de periode van 13 tot en met 17 januari zijn alle groep 8 leerlingen en hun begeleiders uitgenodigd voor de Doedagen op het Fioretti College. Terwijl de school in vol bedrijf is, worden de leerlingen ontvangen. Het programma bestaat uit een rondleiding, een percussieworkshop en het volgen van een les. Meer dan twintig basisscholen uit de regio zijn te gast.

Ouderbetrokkenheid groot op onze school

Ouderbetrokkenheid groot op onze school

Op dinsdag 26 november kwamen de ouderpanels van onze school bij elkaar. Het was de eerste bijeenkomst van dit schooljaar. Betrokkenheid van ouders is erg belangrijk voor de kwaliteit van ons onderwijs. We zijn dan ook blij met de grote groep ouders die mee willen denken.

Waardering GOED van de onderwijsinspectie

Waardering GOED van de onderwijsinspectie

De Inspectie van het Onderwijs heeft de waardering GOED toegekend aan alle afdelingen van zowel het Fioretti College als het Zwijsen College. Het gaat hierbij dus om praktijkonderwijs, vmbo-basisberoeps, vmbo-kaderberoeps en mavo op het Fioretti College en om havo en vwo op het Zwijsen College.

TOPKLas Techniek & Natuur Uilenbrink te gast

TOPKLas Techniek & Natuur Uilenbrink te gast

Op woensdag 20 november was docente Jorine van Marrewijk-van den Heuvel van basisschool de Uilenbrink met haar TOPKlas Techniek & Natuur te gast op onze school. Ze bezocht met haar leerlingen de afdeling BWI om daar een tweetal workshops te volgen. Zeer enthousiast hebben de techniekleerlingen zich uitgeleefd met de snijplotter en de lasersnijder.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.