Doedagen

Helaas gaan de Doedagen vanwege de lockdown niet door.

Elk jaar ontvangt het Fioretti College in de derde week van januari 700 leerlingen uit groep 8. Die leerlingen zijn afkomstig van 25 basisscholen uit Veghel, Sint-Oedenrode, Nijnsel, Mariaheide, Erp, Keldonk, Zijtaart, Eerde, Heeswijk, Dinther, Vorstenbosch en Loosbroek. Misschien ben jij één van die leerlingen?

Als je 's morgens op school komt, krijg je een rondleiding. Daarna doe je aan percussie en neem je deel aan leuke workshops op het Zorg & Welzijn plein of maak je een techniekwerkstuk. Het doel is om jou kennis te laten maken met ons mooie gebouw en het onderwijs dat daar plaatsvindt, terwijl de hele school gewoon in bedrijf is.

Als je op school aankomt, kun je jouw fiets in de fietsenstalling van klas 1 plaatsen. Je komt binnen via de ingang van klas 1 en wordt ontvangen op het leerplein van klas 1. Dat is op de plaats waar jij als nieuwe Fioretti-brugklasser het grootste gedeelte van de week gaat doorbrengen. Want op het Fioretti College hebben de brugklassers hun eigen deel binnen de school.

In 2022 vinden de Doedagen plaats van maandag 17 tot en met vrijdag 21 januari. Via de basisschool hoor je wanneer je naar de Doedag op het Fioretti College gaat.

Mocht jouw school niet in de gelegenheid zijn om de doedagen te bezoeken, kom dan kijken met je ouders/verzorgers op woensdagmiddag 19 januari, tussen 14.00 en 16.00 uur. Klik hier om je samen met je ouders daarvoor aan te melden.