Nieuws

Informatie over opening school per 2 juni

Informatie over opening school per 2 juni

Het kabinet heeft besloten dat de scholen vanaf 2 juni weer opengaan. We kijken ernaar uit om onze leerlingen weer te zien. Door de bepalingen van het RIVM zal dit helaas niet verlopen zoals we gewend waren. Leerlingen mogen wel weer naar school, maar niet allemaal tegelijk. We combineren de lessen op school met onderwijs op afstand. De afgelopen weken hebben we hard gewerkt om naast het onderwijs op afstand ook een vorm te vinden voor de 1,5 m school. Er zijn namelijk veel aanpassingen en regels nodig om ieders veiligheid te waarborgen. Graag informeren we jullie over de inrichting van de laatste schoolweken. Uitgangspunt is en blijft de continuïteit van het onderwijs.

Nieuws van de decanen

Nieuws van de decanen

Vanwege het Coronavirus zijn er op korte termijn helaas geen Open Dagen en meeloopdagen op het vervolgonderwijs. Gelukkig hebben verschillende scholen wel mooie alternatieven, zoals een online Open Dag of de mogelijkheid om een afspraak te maken met een studieadviseur. .Zie voor meer informatie de websites van het vervolgonderwijs.

Bevorderingsnormen voor dit schooljaar

Bevorderingsnormen voor dit schooljaar

Sinds een behoorlijke periode werken onze leerlingen nu al thuis aan hun schoolwerk en volgen zij lessen of instructies. Op dit moment weten we nog niet wanneer we de lessen weer op school kunnen verzorgen. Zodra daar meer over bekend is, informeren we ouders en leerlingen hierover én over de maatregelen die we nemen om dit veilig te laten plaatsvinden.

Informatie afronding schoolexamens

Informatie afronding schoolexamens

Zoals reeds eerder aangegeven, zullen we na de meivakantie starten met het afnemen van inhaaltoetsen op school. De leerlingen die daarvoor in aanmerking komen, krijgen uiteraard te horen wanneer en in welke vorm de toetsafname zal plaatsvinden. Vorige week heeft de minister één en ander bekend gemaakt over afronding van de schoolexamens, slaag- en zakregeling en diplomering. Hieronder staat alles op een rijtje:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.