Nieuws

Ouderbetrokkenheid groot op onze school

Ouderbetrokkenheid groot op onze school

Op dinsdag 26 november kwamen de ouderpanels van onze school bij elkaar. Het was de eerste bijeenkomst van dit schooljaar. Betrokkenheid van ouders is erg belangrijk voor de kwaliteit van ons onderwijs. We zijn dan ook blij met de grote groep ouders die mee willen denken.

Waardering GOED van de onderwijsinspectie

Waardering GOED van de onderwijsinspectie

De Inspectie van het Onderwijs heeft de waardering GOED toegekend aan alle afdelingen van zowel het Fioretti College als het Zwijsen College. Het gaat hierbij dus om praktijkonderwijs, vmbo-basisberoeps, vmbo-kaderberoeps en mavo op het Fioretti College en om havo en vwo op het Zwijsen College.

PIE in de hoogte

PIE in de hoogte

Al jaren is er een samenwerking tussen het Fioretti College en InstallatieWerk Brabant-Zeeland (IWBZ). De leerlingen van de afdeling PIE gaan eenmaal per week naar IWBZ om daar kennis te maken met de wereld van installatietechniek.

Afdeling PIE past straatversiering aan

Afdeling PIE past straatversiering aan

De afdeling PIE is door de centrummanager Dirk Lammers gevraagd om de straatversiering, die in de feestmaanden is de straten van Veghel hangt, een andere uitstraling te geven. Er moesten 40 S’en vermaakt worden en opnieuw voorzien worden van verlichting. De verlichting is opgehangen in de Molenstraat, Meijerijstraat, Stationstraat en op de Markt tot aan het Heilig Hartplein. De leerlingen zijn er trots op. Hun werk is opeens voor iedereen zichtbaar.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.