Nieuws

Persoonlijke aanmelding nieuwe leerlingen

Persoonlijke aanmelding nieuwe leerlingen

De overgang van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs is voor leerlingen én hun ouders/verzorgers een flinke stap. Leerlingen verlaten hun vertrouwde schoolomgeving en komen in een compleet nieuwe dynamiek terecht. Het Zwijsen College en het Fioretti College in Veghel bieden brugklassers en hun ouders/verzorgers daarbij de nodige begeleiding en ondersteuning. Beide scholen vinden het belangrijk om reeds bij de aanmelding persoonlijk kennis te maken, zodat de overgang soepel verloopt.

Presenteer uw beroep tijdens On Stage

Presenteer uw beroep tijdens On Stage

In de gemeente Meierijstad is dit schooljaar een nieuw initiatief van start gegaan: Meierijstad On Stage. Dit evenement helpt meer dan 700 vmbo-leerlingen bij het maken van keuzes voor vervolgonderwijs, beroepskeuze én een gelukkige toekomst. Jongeren tijdig inspireren en kennis laten maken met hun toekomstige beroep en werkgevers is heel belangrijk. Bent u een enthousiaste beroepsbeoefenaar en wilt u uw beroepspraktijk presenteren? Help ons dan en meld u aan!

Open Dag drukker dan ooit tevoren

Open Dag drukker dan ooit tevoren

Op zaterdag 1 februari stonden de deuren van onze school wagenwijd open voor alle huidige groep 8 leerlingen en hun ouders/verzorgers. En dat was te merken. Het was nog drukker dan vorig jaar op onze school voor mavo, vmbo en praktijkonderwijs. Ook veel groep 7 leerlingen uit de regio kwamen alvast een kijkje nemen.

Fioretti College volgens Elsevier 'Superschool'

Fioretti College volgens Elsevier 'Superschool'

Weekblad Elsevier publiceerde onlangs de resultaten van haar jaarlijkse onderzoek naar de prestaties van middelbare scholen. Net als vorig jaar blijkt het Fioretti College ruimschoots de beste vmbo-school in de regio te zijn. Vorig jaar kreeg onze school het predicaat ‘goed’ voor de afdelingen kaderberoeps en mavo en het predicaat ‘super’ voor de afdeling basisberoeps. Die score behaalde onze school voor mavo, vmbo en praktijkonderwijs dit jaar opnieuw.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.