Nieuws

Brugklaskamp PrO super geslaagd

Brugklaskamp PrO super geslaagd

Op maandag 11 september ging het brugklaskamp in Uden van start voor de eerstejaars PrO-leerlingen. Leerlingen en begeleiders kijken terug op een super gaaf kamp met veel verschillende activiteiten. Tijdens de fietstocht naar de kamplocatie D’n Eik in Uden werd er gepauzeerd in de Looz Corswarem Hoeve bij Kasteel Heeswijk. Tijdens de spellenmiddag werd er onder andere dodgebow gespeeld. Dat is een combinatie van boogschieten en trefbal. 's Avonds deed iedereen fanatiek mee met de bingo en de casinoavond.

Schoolvakanties 2017-2018

Schoolvakanties 2017-2018

De schoolvakanties voor het nieuwe schooljaar 2017-2018 zijn officieel vastgesteld. Noteer de data alvast in uw agenda, zodat u er rekening mee kunt houden in uw (vakantie)planning. Natuurlijk is het vakantierooster het gehele jaar door te downloaden via deze website. Zo kunt u altijd even checken hoe het ook alweer zit.

Speciale oplaadboom voor afdeling PrO

Speciale oplaadboom voor afdeling PrO

Sinds kort staat er op het pauzeplein van de afdeling PrO een zonneboom. Deze boom wekt met zijn zonnepanelen energie op, die opgeslagen wordt in een gel-accu. In de boom zitten USB-laders, waarmee leerlingen hun telefoon kunnen opladen. Het idee is geïnspireerd door de zonnebomen die in Oss staan.

Kwalificatiecertificaten voor zesdejaars PrO

Kwalificatiecertificaten voor zesdejaars PrO

Zes zesdejaars PrO-leerlingen hebben op maandag 10 juli hun kwalificatiedocument praktijkonderwijs in ontvangst genomen. Naomi Koks, Lotte Verbruggen, Djordy Verheul, Stan Pittens, Jessica van de Vorstenbosch en Sultan Yorulmaz hebben dit schooljaar hard gewerkt en hebben allemaal een baan of vervolgopleiding gevonden. We feliciteren hen van harte! Djordy Verheul missen we helaas op de foto.