Nieuws

Draag iets paars op Paarse Vrijdag

Draag iets paars op Paarse Vrijdag

Op vrijdag 14 december wordt voor de achtste keer de nationale Paarse Vrijdag gevierd. Een dag waarbij er stilgestaan wordt bij het feit dat we allemaal verschillend zijn. Dat we mogen zijn wie we zijn in ons land, zonder elkaar te beoordelen op seksuele voorkeur of gender. Door die dag wat Paars toe te voegen aan jezelf laat je zien dit initiatief te steunen.

Vaandelteams geel-zwart bakken voor goed doel

Vaandelteams geel-zwart bakken voor goed doel

De dames 1 en heren 1 teams van hockeyclub Geel-Zwart hebben 1.600 worstenbroodjes verkocht aan familie, vrienden en bekenden voor het goede doel. Het Fioretti College heeft voor het maken van de worstenbroodjes de schoolkeuken beschikbaar gesteld. De docenten Marcel de Ruiter en Maurice Bissels gaven instructies. Lysbeth Barten en Jolanda van de Veerdonk (managers van de hockeyteams) hielpen mee en hebben de actie mee voorbereid.

Informatie sportdag leerjaar 3 vmbo-mavo

Informatie sportdag leerjaar 3 vmbo-mavo

Op donderdag 20 december vindt de sportdag plaats voor de derdejaars leerlingen vmbo en mavo. Het thema is dit jaar ‘Wintersporten’. De leerlingen hebben een keuze kunnen maken uit vier mogelijkheden: biathlon, schaatsen, mountainbiken of skiën. Al deze sporten vinden plaats in en rondom Uden.

Afsluiting project Brief voor de Koning

Afsluiting project Brief voor de Koning

Op zaterdag 1 december bezochten vijf leerlingen van het Fioretti College samen met hun docent Nederlands de theatervoorstelling ‘De brief voor de Koning’ in De Blauwe Kei. Deze eerstejaars leerlingen mavo en mavo-kader hebben samen met hun klas meegedaan aan een schrijfproject: schrijf een brief aan onze eigen Koning Willem-Alexander over een onderwerp dat jou bezighoudt.