Nieuws

Meld uw kind nu digitaal aan voor de brugklas

Meld uw kind nu digitaal aan voor de brugklas

Zit uw kind nu in groep 8? Dan is de overgang naar het voortgezet onderwijs een bijzondere stap. Uw zoon/dochter verlaat zijn/haar vertrouwde schoolomgeving en komt in een nieuwe dynamiek terecht. Het Fioretti College biedt toekomstige brugklassers en hun ouder(s)/verzorger(s) graag de nodige begeleiding en ondersteuning.

Online voorlichting PrO voor leerjaar 3-4-5

Online voorlichting PrO voor leerjaar 3-4-5

In maart wordt er voor ouders en leerlingen van de afdeling praktijkonderwijs (PrO) elk jaar een bedrijvenmarkt georganiseerd, in combinatie met informatieve workshops. Helaas kan dit vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Graag presenteren we de informatie die we anders live hadden gegeven online op onze website, zodat u zich samen met uw zoon/dochter toch goed kunt oriënteren.

Opleidingen om van te smullen!

Opleidingen om van te smullen!

Wist je dat het Fioretti College samen met De Leijgraaf twee opleidingen verzorgt, waar je je vingers bij aflikt? Het zijn de opleidingen tot zelfstandig werkend kok (bol/bbl - niveau 3) en de opleiding tot zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw (bol/bbl - niveau 3). We geven hieronder een inkijkje door een gemiddelde lesdag te beschrijven.

Lees onze jubileumkrant

Lees onze jubileumkrant

We zouden het in alle hectiek bijna vergeten, maar het Fioretti College bestaat in 2020 25 jaar. Een zilveren jubileum dus dat we groots hadden willen vieren met een uitstapje voor alle leerlingen, een jubileumfeest, een aangeklede personeelsdag en natuurlijk een reünie.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.