Nieuws

VIP-rondleidingen op Fioretti College

VIP-rondleidingen op Fioretti College

Wil je in de weken ná de Open Dag onze praktische en persoonlijke school in het echt zien? Meld je dan nu alvast aan voor een VIP-rondleiding in de periode van dinsdag 1 t/m vrijdag 25 februari.

Huren of kopen van een laptop

Huren of kopen van een laptop

Eerstejaars basis-, kader- en mavo-leerlingen starten op het Fioretti College met blended learning. Dat staat voor een mix van leerstijlen, waarbij enerzijds moderne media (ict) ingezet worden en anderzijds de vertrouwde (werk)boeken gebruikt worden. Voor deze vorm van gecombineerd leren is een eigen laptop (notebook) onmisbaar. Er wordt van leerlingen verwacht dat ze daarmee op school en thuis gaan werken.

Start hier de online vmbo voorlichting

Start hier de online vmbo voorlichting

Welkom bij de online voorlichting over de afdeling vmbo op het Fioretti College. We hadden u natuurlijk graag persoonlijk ontmoet op onze kleurrijke school, maar dat is in deze tijd niet verstandig. We hebben een aantal zaken voor u klaarstaan, waardoor u toch een goed beeld krijgt van het onderwijs, de ondersteuning en kansen die wij bieden.

Nieuwe editie van de schoolkrant

Nieuwe editie van de schoolkrant

Tijdens de talenturen in de onderbouw kunnen de leerlingen dit schooljaar ook kiezen voor de workshop Schoolkrant. Meneer Emons begeleidt deze workshop. De leerlingen zijn fanatiek aan de slag gegaan. Inmiddels is de derde digitale schoolkrant gereed.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.