Nieuws

Tienminutengesprekken brugklas mavo-vmbo

Tienminutengesprekken brugklas mavo-vmbo

De eerste weken van het schooljaar vliegen voorbij. De eerste resultaten zijn al te zien in Magister. Samen met uw zoon/dochter kunt u de resultaten van werkstukken, schriftelijke overhoringen en proefwerken bekijken in Magister en met hem/haar bespreken. Natuurlijk zijn niet alleen cijfers voor ons belangrijk. Het gaat ons ook om het welbevinden van uw kind. Hoe gaat het op school en in de nieuwe klas? Deze zaken willen we met u bespreken tijdens het eerste tienminutengesprek van dit schooljaar.

Nieuwe locatie Talenturen Theater

Nieuwe locatie Talenturen Theater

Dit schooljaar is het voor de onderbouwleerlingen van het Fioretti College weer mogelijk om workshops Theater (acteren, zang en dans) te volgen tijdens de talenturen. Voorheen gebeurde dit in een gewoon leslokaal, maar twee weken geleden vond er een indrukwekkend snelle verhuizing plaats. Alle kostuums en decorstukken werden verplaatst van de school naar een nieuwe locatie: het PieterBreughelHuis in Veghel.

Schoolvakanties 2017-2018

Schoolvakanties 2017-2018

De schoolvakanties voor het nieuwe schooljaar 2017-2018 zijn officieel vastgesteld. Noteer de data alvast in uw agenda, zodat u er rekening mee kunt houden in uw (vakantie)planning. Natuurlijk is het vakantierooster het gehele jaar door te downloaden via deze website. Zo kunt u altijd even checken hoe het ook alweer zit.

Geslaagde info-avond voor brugklasouders

Geslaagde info-avond voor brugklasouders

Op maandag 28 augustus startte voor alle leerlingen een nieuw schooljaar. Voor de brugklassers was dat extra spannend. 's Avonds was er een informatieavond voor alle ouders/verzorgers van de mavo- en vmbo-leerlingen. Die avond bestond uit een kennismaking met de directeur, de teamleider en de coördinatoren, informatie over de introductieweek en Magister, alsmede uitleg over de Rots- & Watertraining en het programma Huiswerkbikkels.