Nieuws

Fioretti en Zwijsen zijn Excellente Scholen

Fioretti en Zwijsen zijn Excellente Scholen

Het Fioretti College en het Zwijsen College ontvingen op maandag 20 januari het predicaat ‘Excellente School’ uit handen van Hanneke Taat, voorzitter van de jury Excellente Scholen van de Onderwijsinspectie. Vorig jaar ontvingen beide scholen reeds het predicaat 'Goed'. Medewerkers en leerlingen werden toegesproken door de locatiedirecteuren Clemens Geenen en Barbara Sol, algemeen directeur Anita O’Connor en wethouder Coby van der Pas. In het bijzijn van OMO-bestuursvoorzitter Jos Kusters en veel pers steeg er een luid gejuich op in beide aula’s. Een prachtige bevestiging van de kwaliteit van het voortgezet onderwijs in Veghel.

Bezoek de Open Dag op zaterdag 1 februari

Bezoek de Open Dag op zaterdag 1 februari

Een school die u samen met uw kind met allle zintuigen moet ervaren? Dat is het Fioretti College, school voor mavo, vmbo en praktijkonderwijs. Tijdens de Open Dag bruist het gebouw aan de Muntelaar 4 van de activiteiten. Wanneer uw zoon of dochter in groep 7 of 8 zit, kunt u samen met hem of haar de school in vol bedrijf aanschouwen. De kennismaking bestaat niet alleen uit kijken, maar ook uit proeven, ruiken, horen, voelen en zelfs meedoen met het voorbereidend beroepsonderwijs en/of praktijkonderwijs. Het ideale moment om de veelzijdigheid en de sfeer van het Fioretti College te ervaren.

Lezingen van CJG On Tour voor ouders

Lezingen van CJG On Tour voor ouders

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Meierijstad organiseert op dinsdag 4 februari om 20.00 uur in Sint-Oedenrode een interessante lezing voor ouders/verzorgers. De voordracht wordt verzorgd door Tischa Neve en draagt de titel ‘Inspiratie voor leuker en makkelijker opvoeden’. Tischa Neve werkt zelfstandig als kinderpsycholoog/opvoedkundige, geeft vele lezingen en workshops, coacht ouders en maakt online opvoedcursussen.

Ik voel me net de koningin

Ik voel me net de koningin

In ons schoolrestaurant kregen onlangs ruim veertig ouderen en enkele vrijwilligers van ONS Welzijn een heerlijke kerstlunch voorgeschoteld. Het Fioretti College en de welzijnsorganisatie organiseerden samen voor de zevende keer deze activiteit voor ouderen in een sociaal isolement. De ouderen kwamen uit de gemeenten Meierijstad, Bernheze en Uden.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.