Nieuws

Informatie Beroepenfeest Meierijstad on Stage

Informatie Beroepenfeest Meierijstad on Stage

Dit schooljaar organiseren we voor de tweede keer het Beroepenfeest Meierijstad on Stage. In het kader van ‘handen en voeten geven aan beroepsoriëntatie' ontmoeten leerlingen allerlei vertegenwoordigers en medewerkers van bedrijven uit de regio. Tijdens het Beroepenfeest op dinsdag 9 maart 2021 vertellen beroepsbeoefenaren en vaklieden over hun vak en tijdens de Doedag gaan de leerlingen bij hen op werkbezoek om kennis te maken met een bepaald beroep of specifieke branche. Wellicht in een aangepaste vorm, vanwege de corona-perikelen.

Schoolrestaurant weer geopend voor lunches

Schoolrestaurant weer geopend voor lunches

Ons schoolrestaurant is weer geopend! Laat u voor een leuke prijs in een mooie ambiance culinair verwennen door onze enthousiaste leerlingen. Het doel van het schoolrestaurant is dat leerlingen kook- en serveerlessen krijgen in een zo natuurgetrouw mogelijke praktijksituatie. Daarbij is van belang dat het restaurant goed bezet is. Met speciale dieetwensen kan rekening gehouden worden, mits vooraf aangegeven.

Nieuwe bezoekersregistratie

Nieuwe bezoekersregistratie

Het Fioretti College en het Zwijsen College werken voortaan met een nieuwe bezoekersregistratie. Dat gebeurt in het kader van de corona-maatregelen. Bezoekers scannen een QR-code met hun telefoon, beantwoorden een aantal gezondheidsvragen en registreren zichzelf. Dezelfde app wordt ook in de horeca gebruikt. Na 14 dagen worden de gegevens automatisch verwijderd. Natuurlijk blijven alle andere RIVM-maatregelen ook gewoon van kracht. Zo hopen we de scholen van VO Veghel weer een beetje veiliger te maken.

Eindelijk weer een volle school

Eindelijk weer een volle school

Vanaf maandag 24 augustus is de school eindelijk weer gevuld met leerlingen. Ruim 5 maanden zijn de leerlingen geheel of gedeeltelijk thuis geweest. We zijn blij dat we leerlingen nu eindelijk weer volwaardig onderwijs kunnen bieden. Tegelijkertijd zijn we er ons ook van bewust dat het Corona-virus nog onder ons is. Daarom hebben we op allerlei manieren voorzorgsmaatregelen genomen conform het protocol van het RIVM en van de VO-raad. Op die manier denken we op een veilige manier onderwijs te kunnen bieden volgens ons motto: Praktisch & Persoonlijk naar jouw toekomst.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.