Nieuws

Feestvreugde op het Fioretti

Feestvreugde op het Fioretti

Op donderdag 10 juni kon de vlag al uit bij heel veel van onze mavo-leerlingen. Op woensdag 16 juni was het de beurt aan de basis- en kaderberoeps leerlingen. Zij moesten vanwege een andere opzet van de examenperiode een week langer wachten op de uitslag. Maar de feestvreugde was er niet minder om!

Huren of kopen van een laptop

Huren of kopen van een laptop

Eerstejaars basis-, kader- en mavo-leerlingen starten op het Fioretti College met blended learning. Dat staat voor een mix van leerstijlen, waarbij enerzijds moderne media (ict) ingezet worden en anderzijds de vertrouwde (werk)boeken gebruikt worden. Voor deze vorm van gecombineerd leren is een eigen laptop (notebook) onmisbaar. Er wordt van leerlingen verwacht dat ze daarmee op school en thuis gaan werken.

Inspiratielokaal W&T op de pabo

Inspiratielokaal W&T op de pabo

Leerlingen van onze school en studenten van Fontys pabo bestickerden onlangs gezamenlijk de ramen van een doorsnee leslokaal op de pabo in Veghel. Het was de eerste aanzet tot de inrichting van een inspiratielokaal Wetenschap & Technologie. Dat is een DOE-ruimte, waarin studenten omringd worden door inspirerende lesmaterialen en nieuwe technologieën kunnen koppelen aan stageopdrachten. Daarbij staat samenwerking centraal.

Zelftesten voor onze leerlingen

Zelftesten voor onze leerlingen

Een zelftest is bedoeld om snel te zien of iemand besmet is met het coronavirus. Door preventief te testen, kunnen we besmettingen bij leerlingen en personeel al opsporen als iemand (nog) geen klachten heeft.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.