Nieuws

Start hier de online vmbo voorlichting

Start hier de online vmbo voorlichting

Welkom bij de online voorlichting over de afdeling vmbo op het Fioretti College. We hadden u natuurlijk graag persoonlijk ontmoet op onze kleurrijke school, maar dat is in deze tijd niet verstandig. We hebben een aantal zaken voor u klaarstaan, waardoor u toch een goed beeld krijgt van het onderwijs, de ondersteuning en kansen die wij bieden.

Start hier de online PrO voorlichting

Start hier de online PrO voorlichting

Welkom bij de online voorlichting over de afdeling PrO op het Fioretti College. We hadden u natuurlijk graag persoonlijk ontmoet op onze kleurrijke school, maar dat is in deze tijd niet verstandig. We hebben een aantal zaken voor u klaarstaan, waardoor u toch een goed beeld krijgt van het onderwijs, de ondersteuning en de kansen die wij bieden.

Buitenschools Leren op onze afdeling PrO

Buitenschools Leren op onze afdeling PrO

Op de afdeling praktijkonderwijs (PrO) van onze school bieden we al jarenlang met succes het vak Buitenschools Leren aan. Leerlingen doen praktijkervaring op bij bedrijven en instellingen in de regio.

Bowlen met de leerlingenraad

Bowlen met de leerlingenraad

Onlangs is de leerlingenraad van het Fioretti College op stap geweest met hun begeleiders mevrouw Den Otter en meneer Van de Ven. Het doel was om elkaar beter te leren kennen. Er werd in Uden fanatiek gebowld door Emir, Emar, Iris, Kuba, Sophie en Mattis. Daar bleek Mattis duidelijk de sterkste en dat werd beloond met een leuk en lekker prijsje. Daarna is de groep tegenover de bowlingbaan bij de Italiaan lekkere pizza’s en pasta’s gaan eten. Het was echt heel gezellig!

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.