Nieuws

Leren op afstand

Leren op afstand

We hebben de afgelopen dagen hard gewerkt om leren op afstand mogelijk te maken. Met ingang van woensdag 18 maart starten we vanaf 8.30 uur met het thuis leren volgens het gangbare rooster. Uiteraard is het voor ons moeilijk om op afstand te controleren of leerlingen ook daadwerkelijk inloggen en meedoen. Daar ligt dan ook een belangrijke verantwoordelijkheid bij de leerlingen zelf en bij u als ouders.

Lessen LO in de vorm van een challenge

Lessen LO in de vorm van een challenge

Vanaf woensdag 18 maart zijn onze docenten fanatiek aan de slag gegaan met het digitaal lesgeven vanuit thuis. Dat is een flinke uitdaging. Want hoe doe je dat voor een vak als Lichamelijke Opvoeding? De LO-docenten hebben hiervoor een creatieve oplossing bedacht. Alle leerlingen worden iedere dag uitgedaagd met een nieuwe challenge.

Fioretti Podcast aflevering 2

Fioretti Podcast aflevering 2

In de tweede aflevering van de Fioretti Podcast maak je kennis met Stan uit klas b2a. Stan is een uitgesproken jongen die goed weet te verwoorden wat hij van onze school vindt en wat volgens hem een goede docent maakt. We bespreken hét onderwerp dat de school (en de wereld) de afgelopen tijd in zijn greep heeft. Daarna sluiten we af met een uitdagende verrassingsvraag. Het geluidsfragment begint met een reclameboodschap voor het Open Podium. In verband met het coronavirus gaat dit helaas niet door.

Goud en zilver tijdens Skills The Finals

Goud en zilver tijdens Skills The Finals

Van 4 tot en met 6 maart was Leeuwarden het middelpunt van talentvol jeugdig vakmanschap. In WTC Expo vond de vijfde editie van Skills The Finals plaats. Dat is hét Nederlands Kampioenschap voor beroepen. Zo’n duizend deelnemers uit het vmbo en mbo gingen met elkaar de strijd aan in ruim vijftig vakwedstrijden. Het Fioretti College in Veghel mocht naar aanleiding van de goede prestaties tijdens de provinciale voorrondes twee teams afvaardigen voor de landelijke finale. Wie werd de beste van Nederland op zijn of haar vakgebied?

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.