Nieuws

De eerste beelden van het Open Podium

De eerste beelden van het Open Podium

Op donderdag 19 april traden ruim 100 leerlingen van het Fioretti College en het Zwijsen College op voor een volle zaal in Theater De Blauwe Kei in Veghel. Het eerste gezamenlijke Open Podium was een groot succes. Vele muziekstijlen passeerden de revue. Dank aan iedereen die dit evenement tot een groot succes heeft gemaakt.

Galafeest voor eindexamenkandidaten

Galafeest voor eindexamenkandidaten

Op woensdagavond 6 juni zal ons jaarlijkse galafeest plaatsvinden voor alle eindexamenkandidaten. Dit jaar is ervoor gekozen om het feest binnen Veghel te organiseren en wel op de Noordkade. Kaartjes zijn na de meivakantie te verkrijgen bij de receptie.

Schoolvakanties huidig en komend schooljaar

Schoolvakanties huidig en komend schooljaar

Om duidelijkheid te verschaffen hebben we de schoolvakanties en vrije dagen van het huidige en komende schooljaar nog maar eens op een rijtje gezet. Noteer de data alvast in uw agenda, zodat u er rekening mee kunt houden in uw (vakantie)planning. Natuurlijk zijn de vakantieroosters het gehele jaar door te downloaden via deze website. Zo kunt u altijd even checken hoe het ook alweer zit.

HBR-leerlingen winnen landelijke VSHO-finale

HBR-leerlingen winnen landelijke VSHO-finale

Twee eerste plaatsen, één tweede plaats en voor jouw school de meeste punten binnenslepen. Het zal je maar overkomen! Op dinsdag 27 maart namen drie van onze HBR-leerlingen deel aan de landelijke finale van de VSHO wedstrijden 2018. Deze jaarlijkse culinaire wedstrijden vonden dit jaar plaats op de François Vatelschool in Den Haag. Voor de vmbo-wedstrijd mochten de zeven beste regioscholen elk twee koks en één gastheer/gastvrouw afvaardigen. Namens het Fioretti College werden dat Hugo Hoefs (Veghel), Peter Haerkens (Heeswijk-Dinther) en Miryanne Ruijs (Heeswijk-Dinther).