Nieuws

Ouderbetrokkenheid groot op onze school

Ouderbetrokkenheid groot op onze school

Op dinsdag 26 november kwamen de ouderpanels van onze school bij elkaar. Het was de eerste bijeenkomst van dit schooljaar. Betrokkenheid van ouders is erg belangrijk voor de kwaliteit van ons onderwijs. We zijn dan ook blij met de grote groep ouders die mee willen denken.

Waardering GOED van de onderwijsinspectie

Waardering GOED van de onderwijsinspectie

De Inspectie van het Onderwijs heeft de waardering GOED toegekend aan alle afdelingen van zowel het Fioretti College als het Zwijsen College. Het gaat hierbij dus om praktijkonderwijs, vmbo-basisberoeps, vmbo-kaderberoeps en mavo op het Fioretti College en om havo en vwo op het Zwijsen College.

Informatie sportdag leerjaar 3 vmbo-mavo

Informatie sportdag leerjaar 3 vmbo-mavo

Op donderdag 19 december vindt de sportdag plaats voor de derdejaars leerlingen vmbo en mavo. Het thema is dit jaar ‘Wintersporten’. De leerlingen hebben een keuze kunnen maken uit vier mogelijkheden: biathlon, schaatsen, mountainbiken of skiën. Al deze sporten vinden plaats in en rondom Uden.

PIE in de hoogte

PIE in de hoogte

Al jaren is er een samenwerking tussen het Fioretti College en InstallatieWerk Brabant-Zeeland (IWBZ). De leerlingen van de afdeling PIE gaan eenmaal per week naar IWBZ om daar kennis te maken met de wereld van installatietechniek.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.