Uitstekende sponsorloop afdeling PrO

Uitstekende sponsorloop afdeling PrO

Geplaatst op: maandag 19 juni 2017

De onderbouwleerlingen van onze afdeling praktijkonderwijs (PrO) hebben zich de afgelopen weken ingespannen voor Jeugdsportfonds Veghel. Dit fonds geeft sportkansen aan kinderen van 4 tot 18 jaar die leven in gezinnen waar niet genoeg geld beschikbaar is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen.

Opbrengst
De PRO-leerlingen hebben alles bij elkaar 1.900 euro opgehaald. Daarvoor danken we alle gulle gevers in Veghel en de regio. Met dit bedrag krijgen nog eens 10 kinderen in Veghel en omgeving de kans om naar een reguliere sportclub te gaan. Ambassadrice en PrO-docente Marjolijn van Os heeft de gastlessen verzorgd voor onze leerlingen.

Sportieve prestatie
Op dinsdag 13 juni, de dag van de sponsorloop, was het stralend weer. Met veel gezelligheid zijn de leerlingen 10 kilometer gaan lopen door het buitengebied van Veghel. Als afsluiting was er voor iedereen een lekker frietje. Binnenkort gaan de leerlingen het bedrag overhandigen aan een medewerker van Jeugdsportfonds Veghel.

Bekijk al het nieuws