TOPKlas Techniek & Natuur Uilenbrink te gast

TOPKlas Techniek & Natuur Uilenbrink te gast

Geplaatst op: dinsdag 26 november 2019

Op woensdag 20 november was docente Jorine van Marrewijk-van den Heuvel van basisschool de Uilenbrink met haar TOPKlas Techniek & Natuur te gast op onze school. Ze bezocht met haar leerlingen de afdeling BWI om daar een tweetal workshops te volgen. Zeer enthousiast hebben de techniekleerlingen zich uitgeleefd met de snijplotter en de lasersnijder.

Tijdens de rondleiding in de werkplaats door meneer Verstraten zagen de kinderen dat de BWI-leerlingen bezig waren met het maken van een eigen gereedschapskoffer. De machines op de bouwafdeling maakten ook indruk. Daarna werden de opdrachten uitgelegd. De kinderen van de Uilenbrink mochten met de plotter naambordjes maken. Ook konden ze via de computer een afbeelding in een houten plankje laseren. Daarna kregen ze houten letters om daarmee een tekst op het plankje zetten.

Leerling Janne Huijbers schreef na afloop: "Het was echt mega cool. We bedanken meneer Verstraaten en mevrouw School, omdat ze ons deze lessen hebben gegeven. We hebben ook nog een bordje gemaakt voor onze juf Jorine. Daarop staan alle namen van onze TOPKlas Techniek & Natuur en het logo van de Uilenbrink. Het was een hele leuke dag!"

Bekijk al het nieuws