Open Podium Come Together 2.0 groot succes

Open Podium Come Together 2.0 groot succes

Geplaatst op: woensdag 17 april 2019

Na een geweldig mooie en geslaagde voorstelling in 2018 bestormden de leerlingen van het Fioretti College en het Zwijsen College op dinsdagavond 16 april opnieuw het podium van De Blauwe Kei! Dat er veel muzikaal talent op beide scholen rondloopt, mocht de goed gevulde zaal opnieuw ervaren. Van brugklassers tot eindexamenleerlingen met het vak muziek in hun pakket, allemaal zetten ze een goed muzikaal optreden neer.

Uitstekende kwaliteit
Het effect van de samenwerking met de CHV Academy was duidelijk zichtbaar. De presentatie door drie meisjes van het Fioretti College en drie meisjes van het Zwijsen College was spetterend. Alle jonge artiesten hadden presentatieles en zangcoaching gekregen. Ook dat was te zien en te horen. De kwaliteit van de 17 acts was uitstekend!

Trotse directeur
Anita O’Connor, algemeen directeur van VO Veghel, vertelde in de pauze voor de camera van Omroep Meierij hoe trots ze is op deze jonge talenten. “Je maakt van alles mee op een school, maar dit soort evenementen, waarin je kinderen en collega's zó bezig ziet, dat is wel heel mooi om te zien. Dan ben ik heel trots!"

Fotoreportage
Klik hier om de foto's van alle optredens te bekijken.

Bekijk al het nieuws