Leerlingen voortaan toegang tot Magister

Leerlingen voortaan toegang tot Magister

Geplaatst op: vrijdag 02 december 2011

Ouders en verzorgers kunnen al enkele maanden online de resultaten en de aan- en afwezigheid van hun kind(eren) bekijken. Deze en nog andere informatie wordt beschikbaar gesteld via het programma Magister. Voortaan kunnen ook de leerlingen zelf hun punten en aan- en afwezigheid zien. Ze hebben hierover een mail gekregen op hun schoolaccount en ook op Intranet staat een bericht hierover. Daarin staat ook hoe er ingelogd moet worden. Voor alle duidelijkheid: De afdeling PrO werkt niet met cijfers.

Hulpprogramma installeren
Als u en uw kind(eren) thuis in Magister willen kijken, moet u het programma Silverlight 4 installeren. Als het goed is hebt u dat op uw eigen computer al gedaan. Maar heeft uw kind een eigen computer of laptop dan moet Silverlight ook daarop geïnstalleerd worden. Bij de eerste inlog krijgt u de vraag of u Silverlight wilt inschakelen. Welke stappen u daarbij  precies moet doorlopen, leest u in de handleiding. Klik hier om deze handleiding te downloaden.

Tot slot
Wij adviseren u om samen met uw kind(eren) regelmatig op Intranet en in Magister te kijken. Zo blijven u en uw kind(eren) enerzijds goed op de hoogte van alles wat er op het Fioretti College gebeurt en anderzijds van de vorderingen.

Intranetbericht voor de leerlingen
Klik hier om naar het Intranetbericht met informatie voor de leerlingen te gaan. Let op: U moet inloggen om dit te kunnen lezen.

Bekijk al het nieuws