Info-avond voor ouders over uitgaan in Veghel

Info-avond voor ouders over uitgaan in Veghel

Geplaatst op: dinsdag 09 april 2019

Gaan uw tieners ook op stap? Maakt u zich weleens zorgen? Dan is ‘Uit met Ouders’ op maandag 6 mei 2019 iets voor u. Duik in de uitgaanswereld van Veghel en ervaar welke voorzorgsmaatregelen er worden genomen om veilig te kunnen stappen. Hoe zit het met alcohol en drugsgebruik? Waar kunt u als ouder rekening mee houden? Schrijf u nu in!

‘Uit met Ouders’ bestaat uit drie workshops in diverse uitgaansgelegenheden in het centrum van Veghel. Tijdens de workshops krijgt u tips, kunt u vragen stellen aan deskundigen en onderling ervaringen uitwisselen. Deze avond is alleen voor ouders.

De workshops

  • Medewerker van GGD Hart voor Brabant informeert u over het puberbrein en opvoeding. Kansen en risico’s.
  • Medewerkers van Novadic-Kentron en jongerenwerkers geven u informatie en handvatten over trends in drugsgebruik. Wat zijn partydrugs? Wat kan ik als ouder doen?
  • De eigenaar van Grand Cafe Hart van Veghel en de Politie informeren u over de risico’s en knelpunten en het deurbeleid vanuit het oogpunt van de horeca. Over de veiligheid bij het uitgaan. Wat komt uw puber tegen? Wat is de rol van de politie, horeca en ouders?

Aanmelden
De avond start om 19.30 uur in de oude raadzaal van de bibliotheek aan de Markt in Veghel, waar u wordt ontvangen door wethouder Menno Roozendaal. We starten plenair en bezoeken vervolgens in groepen de deelnemende cafés. De avond is rond 22.00 uur afgelopen.

Gaat u mee op stap?
Schrijft u dan vóór 3 mei 2019 in door een e-mail te sturen naar info@cjggeeftantwoord.nl. Vermeld uw naam, postcode, telefoonnummer en het aantal personen. Bel voor vragen CJG Geeft Antwoord op 0800-2540000.

Bekijk al het nieuws