Brugklaskamp PrO super geslaagd

Brugklaskamp PrO super geslaagd

Geplaatst op: donderdag 14 september 2017

Op maandag 11 september ging het brugklaskamp in Uden van start voor de eerstejaars PrO-leerlingen. Leerlingen en begeleiders kijken terug op een super gaaf kamp met veel verschillende activiteiten. Tijdens de fietstocht naar de kamplocatie D’n Eik in Uden werd er gepauzeerd in de Looz Corswarem Hoeve bij Kasteel Heeswijk. Tijdens de spellenmiddag werd er onder andere dodgebow gespeeld. Dat is een combinatie van boogschieten en trefbal. 's Avonds deed iedereen fanatiek mee met de bingo en de casinoavond.

De dinsdag begon het programma met levend cluedo en hebben de leerlingen de moordenaar te pakken gekregen. 's Middags stond een bezoek aan klimpark De Mastworp op het programma en hebben veel leerlingen hun grenzen verlegd. 's Avonds, na de frietjes, volgde een gezellige disco en kon iedereen bijkomen bij het kampvuur.

Op woensdag werd er levend stratego gespeeld en is de groep daarna rechtstreeks naar het Fioretti College gefietst. Daarmee kwam er een einde aan een erg gezellig kamp met leuke activiteiten. Iedereen bedankt!

Klik hier voor een foto-impressie van het kamp.

Bekijk al het nieuws