Nieuws

Nieuwe editie van de schoolkrant

Nieuwe editie van de schoolkrant

Tijdens de talenturen in de onderbouw kunnen de leerlingen dit schooljaar ook kiezen voor de workshop Schoolkrant. Meneer Emons begeleidt deze workshop. De leerlingen zijn fanatiek aan de slag gegaan. Inmiddels is de derde digitale schoolkrant gereed.

Voorkomen van ongevallen en EHBO

Voorkomen van ongevallen en EHBO

In september zijn alle vierdejaars leerlingen Zorg & Welzijn gestart met het keuzedeel EHBO. De leerlingen hebben 19 oktober een proefexamen gedaan om goed voorbereid te zijn op het echte examen. Saasen Groep kwam deze dag verzorgen. Uiteindelijk hebben alle vierdejaars leerlingen op dinsdag 16 november hun EHBO-examen gedaan en behaald!

Leesoffensief op het Fioretti College

Leesoffensief op het Fioretti College

Series kijken doen we bijna allemaal, maar we nemen niet altijd de tijd om een boek te pakken en lekker te gaan zitten lezen. En dat terwijl lezen juist zo ontzettend fijn kan zijn en ook heel belangrijk is voor de ontwikkeling van ons brein, zeker als het gaat om het puberbrein.

Het schoolrestaurant is weer open

Het schoolrestaurant is weer open

Het schoolrestaurant is weer geopend! Iedereen die dat wil, kan zich voor een leuke prijs in een mooie ambiance culinair laten verwennen door onze enthousiaste leerlingen. Tijdens uw bezoek hanteren we de nog geldende richtlijnen van het RIVM.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.