Nieuws

Feestvreugde op het Fioretti

Feestvreugde op het Fioretti

Op donderdag 10 juni kon de vlag al uit bij heel veel van onze mavo-leerlingen. Op woensdag 16 juni was het de beurt aan de basis- en kaderberoeps leerlingen. Zij moesten vanwege een andere opzet van de examenperiode een week langer wachten op de uitslag. Maar de feestvreugde was er niet minder om!

Lesvrije dagen *

Lesvrije dagen *

Bijna alle leerlingen van PrO, basis, kader en mavo hebben een lesvrije dag op dinsdag 22 juni. Uitzondering hierop zijn de examenleerlingen. Daarnaast gaan stages die dag ook gewoon door. * Lees verder voor meer informatie over 23 juni.

Jouw diploma in het diplomaregister

Jouw diploma in het diplomaregister

Ben je geslaagd? Gefeliciteerd! Wist jij dat bijna alle diploma's in het digitale diplomaregister van DUO staan? Handig, want een digitaal uittreksel uit het diplomaregister heeft dezelfde waarde als een origineel diploma.

Inspiratielokaal W&T op de pabo

Inspiratielokaal W&T op de pabo

Leerlingen van onze school en studenten van Fontys pabo bestickerden onlangs gezamenlijk de ramen van een doorsnee leslokaal op de pabo in Veghel. Het was de eerste aanzet tot de inrichting van een inspiratielokaal Wetenschap & Technologie. Dat is een DOE-ruimte, waarin studenten omringd worden door inspirerende lesmaterialen en nieuwe technologieën kunnen koppelen aan stageopdrachten. Daarbij staat samenwerking centraal.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.