Nieuws

Vanaf maandag 5 oktober mondmaskerplicht

Vanaf maandag 5 oktober mondmaskerplicht

Voor alle medewerkers en leerlingen stellen we vanaf maandag 5 oktober 2020 het dragen van een mondmasker verplicht in de openbare ruimtes en als mensen zich verplaatsen. Dit heeft de directie van VO Veghel in samenspraak met de MR besloten.

Beslisboom 12+ naar school of thuisblijven

Beslisboom 12+ naar school of thuisblijven

Op basis van de RIVM-richtlijnen is een beslisboom ontwikkeld voor ouders van kinderen vanaf ±12 jaar in het voortgezet onderwijs, mbo- en hbo-studenten, werkende jongeren en volwassenen, die mogelijk coronaklachten hebben.

Domotica op de afdeling PIE

Domotica op de afdeling PIE

Nooit meer door het hele huis om alle lichten uit te doen, even zien wie er aanbelt, snel de gordijnen dichtdoen? Of toch de thermostaat van de verwarming een graadje lager, de lichten aan als jij je voordeur opendoet? De rookmelder gaat af?

Schoolrestaurant weer geopend voor lunches

Schoolrestaurant weer geopend voor lunches

Ons schoolrestaurant is weer geopend! Laat u voor een leuke prijs in een mooie ambiance culinair verwennen door onze enthousiaste leerlingen. Het doel van het schoolrestaurant is dat leerlingen kook- en serveerlessen krijgen in een zo natuurgetrouw mogelijke praktijksituatie. Daarbij is van belang dat het restaurant goed bezet is. Met speciale dieetwensen kan rekening gehouden worden, mits vooraf aangegeven.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.