Nieuws

Bezoek de Open Dag op zaterdag 1 februari

Bezoek de Open Dag op zaterdag 1 februari

Een school die u samen met uw kind met allle zintuigen moet ervaren? Dat is het Fioretti College, school voor mavo, vmbo en praktijkonderwijs. Tijdens de Open Dag bruist het gebouw aan de Muntelaar 4 van de activiteiten. Wanneer uw zoon of dochter in groep 7 of 8 zit, kunt u samen met hem of haar de school in vol bedrijf aanschouwen. De kennismaking bestaat niet alleen uit kijken, maar ook uit proeven, ruiken, horen, voelen en zelfs meedoen met het voorbereidend beroepsonderwijs en/of praktijkonderwijs. Het ideale moment om de veelzijdigheid en de sfeer van het Fioretti College te ervaren.

Ouderbetrokkenheid groot op onze school

Ouderbetrokkenheid groot op onze school

Op dinsdag 26 november kwamen de ouderpanels van onze school bij elkaar. Het was de eerste bijeenkomst van dit schooljaar. Betrokkenheid van ouders is erg belangrijk voor de kwaliteit van ons onderwijs. We zijn dan ook blij met de grote groep ouders die mee willen denken.

Nieuws en tips van de decanen

Nieuws en tips van de decanen

Ben jij bezig met je studiekeuze en oriënteer jij je op je loopbaan? Klik dit item dan regelmatig open. Onze decanen plaatsen hier telkens nieuwe berichten met informatie, links en tips over beroepen, vervolgopleidingen, open dagen en andere activiteiten. Dit is dé plaats met actuele informatie over Loopbaan Oriëntatie en Begeleiding (LOB).

Skills Talent voorronde bij afdeling PIE

Skills Talent voorronde bij afdeling PIE

De afdeling PIE gaat, samen met nog andere afdelingen van het Fioretti college, op 29 januari 2020 meedoen met de regionale Skills Talent wedstrijden op het Koning Willem I College in ’s Hertogenbosch. Dit zijn vakwedstrijden voor vmbo-scholen. Om te bepalen welke leerlingen van het derde jaar naar deze regionale wedstrijd mogen, is begin december in de werkplaats van PIE een voorronde gehouden. Drie teams van drie leerlingen streden tegen elkaar om de opdracht van de Skills Talents voorronde binnen 2 uur af te hebben.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.