Nieuws

Voorlichtingsweek studiekeuze voor lj. 3+4

Voorlichtingsweek studiekeuze voor lj. 3+4

Een studie kiezen kan best lastig zijn. Onze leerlingen van leerjaar 3 en 4 staan binnenkort voor die keuze. Tijdens Loopbaan Oriëntatie en Begeleiding (LOB) wordt daar volop aandacht aan besteed. Ze gaan op zoek naar waar hun interesses en talenten liggen. Ze bedenken wat en waar ze willen studeren. Ook leren ze hoe het hele studie(keuze)traject in elkaar steekt. Hierbij kunnen onze leerlingen wel wat extra hulp gebruiken.

Succesvolle deelname aan 4WD Festival in Oss

Succesvolle deelname aan 4WD Festival in Oss

Het Fioretti Racing Team van onze afdeling Mobiliteit & Transport nam op zondag 13 september met drie auto's deel aan het 4WD Festival in Oss. Het was mooi weer en de auto’s waren top geprepareerd. Het festival was een succes, ondanks dat het minder druk was door de corona-maatregelen.

Schoolrestaurant weer geopend voor lunches

Schoolrestaurant weer geopend voor lunches

Ons schoolrestaurant is weer geopend! Laat u voor een leuke prijs in een mooie ambiance culinair verwennen door onze enthousiaste leerlingen. Het doel van het schoolrestaurant is dat leerlingen kook- en serveerlessen krijgen in een zo natuurgetrouw mogelijke praktijksituatie. Daarbij is van belang dat het restaurant goed bezet is. Met speciale dieetwensen kan rekening gehouden worden, mits vooraf aangegeven.

Eindelijk weer een volle school

Eindelijk weer een volle school

Vanaf maandag 24 augustus is de school eindelijk weer gevuld met leerlingen. Ruim 5 maanden zijn de leerlingen geheel of gedeeltelijk thuis geweest. We zijn blij dat we leerlingen nu eindelijk weer volwaardig onderwijs kunnen bieden. Tegelijkertijd zijn we er ons ook van bewust dat het Corona-virus nog onder ons is. Daarom hebben we op allerlei manieren voorzorgsmaatregelen genomen conform het protocol van het RIVM en van de VO-raad. Op die manier denken we op een veilige manier onderwijs te kunnen bieden volgens ons motto: Praktisch & Persoonlijk naar jouw toekomst.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.