Nieuws

Boeken schooljaar 2017-2018 bestellen

Boeken schooljaar 2017-2018 bestellen

Ga jij komend schooljaar voor het eerst naar het Fioretti College als nieuwe eerstejaars leerling of als zij-instromer? Of ga je naar een hoger leerjaar? Bestel dan vóór 17 juli 2017 je gratis schoolboeken. Dat doe je door een eigen account aan te maken op www.iddink.nl. Komende zomer bezorgt Iddink dan de schoolboeken bij jou thuis. Het grootste deel wordt door de school betaald, daarom worden ze 'gratis schoolboeken' genoemd. Let op: Leerlingen van het praktijkonderwijs (PrO) krijgen hun boeken op school en hun ouders hoeven niks te doen.

Start nieuwe schooljaar

Start nieuwe schooljaar

Op maandag 28 augustus start het schooljaar 2017-2018 voor alle leerlingen. Die dag vinden er introductiebijeenkomsten plaats. Ook krijg je dan te horen hoe het les- of introductieprogramma er voor de rest van de eerste schoolweek uitziet. Hieronder kun je lezen hoe laat jij op maandag 28 augustus op school verwacht wordt en wanneer je ongeveer uit bent.

Schoolvakanties 2017-2018

Schoolvakanties 2017-2018

De schoolvakanties voor het nieuwe schooljaar 2017-2018 zijn officieel vastgesteld. Om extra duidelijkheid te verschaffen, staan hieronder niet alleen de schoolvakanties van het nieuwe schooljaar vermeld, maar ook de resterende schoolvakanties van het lopende schooljaar 2016-2017. Noteer de data alvast in uw agenda, zodat u er rekening mee kunt houden in uw (vakantie)planning. Natuurlijk zijn de vakantieroosters het gehele jaar door te downloaden via deze website. Zo kunt u altijd even checken hoe het ook alweer zit.

Excursie BWI-leerlingen naar Rotterdam

Excursie BWI-leerlingen naar Rotterdam

Het schooljaar van de leerlingen van de afdeling Bouwen, Wonen en Interieur (BWI) werd op dinsdag 27 juni afgesloten met een excursie naar architectuurstad Rotterdam. ’s Morgens werd het HMC (Hout en Meubel College) bezocht. Op deze MBO-school maken ze de mooiste meubels van hout, mede met behulp van een 3D-printer. Eerst kregen de leerlingen een rondleiding en daarna werd er in groepjes van twee gewerkt aan een meubelontwerp. Na afloop kregen alle leerlingen een drankje en mochten ze nog even het centrum van Rotterdam in. Niet te lang, want om 13.30 uur vertrok de rondvaartboot om de vele markante gebouwen en boten te bekijken die Rotterdam rijk is. Veel gezien en veel geleerd.