Nieuws

Feestelijk afscheid afdeling PrO

Feestelijk afscheid afdeling PrO

Op donderdagavond 21 juni vond de feestelijke afscheidsavond plaats voor de schoolverlaters van de afdeling praktijkonderwijs. Natuurlijk waren ook de ouders/verzorgers daarvoor uitgenodigd. De mentoren en docenten hielden een leuk praatje, bij mevrouw O'Connor werden de certificaten getekend en natuurlijk was er een hapje en een drankje. Wij wensen alle schoolverlaters veel succes in hun werk of bij een vervolgstudie.

Slotmanifestatie PrO in Den Bosch

Slotmanifestatie PrO in Den Bosch

Voor de vijfde- en zesdejaars leerlingen van PrO was er op dinsdag 19 juni een slotmanifestatie in Theater aan de Parade in den Bosch. Leerlingen die dit jaar een cursus hebben gevolgd, kregen bij deze feestelijke uitreiking hun certificaten en diploma’s. De Maak-Er-Werk-Van cursussen zijn een samenwerking van vier praktijkscholen, om leerlingen de kans te geven zich (branche)erkend te certificeren of diplomeren. In totaal hebben 49 leerlingen PrO-leerlingen van het Fioretti College een cursus gevolgd.

Alle foto's van het galafeest te bekijken

Alle foto's van het galafeest te bekijken

Tijdens het galafeest op woensdag 6 juni op de Noordkade in Veghel zagen onze eindexamenkandidaten er prachtig uit. Van de stoet, van de aankomst, van de leerlingen zelf en van het feest zijn vele mooie foto's gemaakt. Die foto's zijn hier te bekijken en te downloaden.

Al 93% geslaagden na eerste tijdvak

Al 93% geslaagden na eerste tijdvak

De vlag mag uit. Maar liefst 93% van onze eindexamenkandidaten is na het eerste tijdvak al geslaagd. Dat zijn 336 van de 360 examenkandidaten basisberoeps, kaderberoeps en mavo. Dit gaat na het tweede tijdvak nog stijgen naar circa 96%. Met deze score komt onze school voor mavo, vmbo en praktijkonderwijs opnieuw ruim boven de landelijke norm uit. We feliciteren onze leerlingen, hun ouders/verzorgers én onze collega's met dit geweldige resultaat.