Nieuws

Toekomstige diploma's praktijkonderwijs

Toekomstige diploma's praktijkonderwijs

In de media was onlangs veel aandacht voor het diploma Praktijkonderwijs. Minister Slob heeft aangekondigd dat hij ook aan PrO-leerlingen een officieel schooldiploma wil uitreiken. Natuurlijk zijn wij blij met dit voornemen van de minister. We verzorgen al jaren een mooie certificaatuitreiking voor de leerlingen die onze school verlaten. Tijdens deze avond worden de kwalificatiedocumenten aan de leerlingen uitgereikt. In de toekomst zal dat dus een diploma gaan worden.

Schoolvakanties 2018-2019

Schoolvakanties 2018-2019

In dit bericht hebben we de schoolvakanties van het schooljaar 2018-2019 voor u op een rijtje gezet. Noteer ze in uw agenda, zodat u er rekening mee kunt houden in uw (vakantie)planning. Binnenkort publiceren we ook de schoolvakanties voor het schooljaar 2019-2020. Natuurlijk zijn de vakantieroosters het gehele jaar door te downloaden via deze website. Zo kunt u altijd even checken hoe het ook alweer zit.

Feestelijk afscheid afdeling PrO

Feestelijk afscheid afdeling PrO

Op donderdagavond 21 juni vond de feestelijke afscheidsavond plaats voor de schoolverlaters van de afdeling praktijkonderwijs. Natuurlijk waren ook de ouders/verzorgers daarvoor uitgenodigd. De mentoren en docenten hielden een leuk praatje, bij mevrouw O'Connor werden de certificaten getekend en natuurlijk was er een hapje en een drankje. Wij wensen alle schoolverlaters veel succes in hun werk of bij een vervolgstudie.

Slotmanifestatie PrO in Den Bosch

Slotmanifestatie PrO in Den Bosch

Voor de vijfde- en zesdejaars leerlingen van PrO was er op dinsdag 19 juni een slotmanifestatie in Theater aan de Parade in den Bosch. Leerlingen die dit jaar een cursus hebben gevolgd, kregen bij deze feestelijke uitreiking hun certificaten en diploma’s. De Maak-Er-Werk-Van cursussen zijn een samenwerking van vier praktijkscholen, om leerlingen de kans te geven zich (branche)erkend te certificeren of diplomeren. In totaal hebben 49 leerlingen PrO-leerlingen van het Fioretti College een cursus gevolgd.