Nieuws

Leren op afstand

Leren op afstand

We hebben de afgelopen dagen hard gewerkt om leren op afstand mogelijk te maken. Met ingang van woensdag 18 maart starten we vanaf 8.30 uur met het thuis leren volgens het gangbare rooster. Uiteraard is het voor ons moeilijk om op afstand te controleren of leerlingen ook daadwerkelijk inloggen en meedoen. Daar ligt dan ook een belangrijke verantwoordelijkheid bij de leerlingen zelf en bij u als ouders.

Lessen LO in de vorm van een challenge

Lessen LO in de vorm van een challenge

Vanaf woensdag 18 maart zijn onze docenten fanatiek aan de slag gegaan met het digitaal lesgeven vanuit thuis. Dat is een flinke uitdaging. Want hoe doe je dat voor een vak als Lichamelijke Opvoeding? De LO-docenten hebben hiervoor een creatieve oplossing bedacht. Alle leerlingen worden iedere dag uitgedaagd met een nieuwe challenge.

Schoolvakanties 2020-2021 vastgesteld

Schoolvakanties 2020-2021 vastgesteld

De schoolvakanties voor het nieuwe schooljaar 2020-2021 zijn officieel vastgesteld. Om extra duidelijkheid te verschaffen, staan hieronder niet alleen de schoolvakanties van het nieuwe schooljaar vermeld, maar ook de resterende schoolvakanties van het lopende schooljaar 2019-2020. Noteer de data alvast in uw agenda, zodat u er rekening mee kunt houden in uw (vakantie)planning. Natuurlijk zijn de vakantieroosters het gehele jaar door te downloaden via deze website. Zo kunt u altijd even checken hoe het ook alweer zit.

Presenteer uw beroep tijdens On Stage

Presenteer uw beroep tijdens On Stage

In de gemeente Meierijstad is dit schooljaar een nieuw initiatief van start gegaan: Meierijstad On Stage. Dit evenement helpt meer dan 700 vmbo-leerlingen bij het maken van keuzes voor vervolgonderwijs, beroepskeuze én een gelukkige toekomst. Jongeren tijdig inspireren en kennis laten maken met hun toekomstige beroep en werkgevers is heel belangrijk. Bent u een enthousiaste beroepsbeoefenaar en wilt u uw beroepspraktijk presenteren? Help ons dan en meld u aan!

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.