Nieuws

Open Dag bruisend en informatief

Open Dag bruisend en informatief

Op zaterdag 3 februari bezochten vele honderden leerlingen met hun ouders/verzorgers de jaarlijkse Open Dag van het Fioretti College. Het was nog drukker dan vorig jaar. Vanwege de grote hoeveelheid aan doe-activiteiten werd het voor de meeste gasten een bezoek van enkele uren. Van 11.00 tot 15.00 uur stonden de deuren van de afdeling vmbo/mavo en van de afdeling Praktijkonderwijs (PrO) open voor leerlingen uit groep 8 en groep 7. Na een persoonlijke ontvangst door de schoolleiding konden de bezoekers via een duidelijk aangegeven route zelfstandig de school rond.

Fioretti College scoort goed in Elsevier

Fioretti College scoort goed in Elsevier

Tijdschrift Elsevier heeft deze week de resultaten gepubliceerd van haar jaarlijkse onderzoek naar de prestaties van middelbare scholen. We komen goed uit de test die gaat over het schooljaar 2015-2016. Op deze resultaten mogen we met recht trots zijn.

Bekijk het ontwerp van de schooltuin

Bekijk het ontwerp van de schooltuin

Onze afdeling praktijkonderwijs heeft al een tijdje een eigen schooltuin. De tuin is optimaal ingericht om PrO-leerlingen voor te bereiden op werken binnen de sector groen. Mevrouw Backx heeft voor haar opleiding een tuinontwerp gemaakt. Het filmpje geeft een goede indruk van wat er inmiddels gerealiseerd is. De tuin is natuurlijk ook in het echt te bewonderen en daar zijn we trots op!

Schoolvakanties 2018-2019 zijn vastgesteld

Schoolvakanties 2018-2019 zijn vastgesteld

De schoolvakanties voor het nieuwe schooljaar 2018-2019 zijn officieel vastgesteld. Om extra duidelijkheid te verschaffen, staan hieronder niet alleen de schoolvakanties van het nieuwe schooljaar vermeld, maar ook de resterende schoolvakanties van het lopende schooljaar 2017-2018. Noteer de data alvast in uw agenda, zodat u er rekening mee kunt houden in uw (vakantie)planning. Natuurlijk zijn de vakantieroosters het gehele jaar door te downloaden via deze website. Zo kunt u altijd even checken hoe het ook alweer zit.