Nieuws

Uitstekende sponsorloop afdeling PrO

Uitstekende sponsorloop afdeling PrO

De onderbouwleerlingen van onze afdeling praktijkonderwijs (PrO) hebben zich de afgelopen weken ingespannen voor Jeugdsportfonds Veghel. Dit fonds geeft sportkansen aan kinderen van 4 tot 18 jaar die leven in gezinnen waar niet genoeg geld beschikbaar is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen.

Schoolvakanties 2017-2018

Schoolvakanties 2017-2018

De schoolvakanties voor het nieuwe schooljaar 2017-2018 zijn officieel vastgesteld. Om extra duidelijkheid te verschaffen, staan hieronder niet alleen de schoolvakanties van het nieuwe schooljaar vermeld, maar ook de resterende schoolvakanties van het lopende schooljaar 2016-2017. Noteer de data alvast in uw agenda, zodat u er rekening mee kunt houden in uw (vakantie)planning. Natuurlijk zijn de vakantieroosters het gehele jaar door te downloaden via deze website. Zo kunt u altijd even checken hoe het ook alweer zit.

Actie voor stg. Bombo en Jeugdsportfonds

Actie voor stg. Bombo en Jeugdsportfonds

Elk jaar zeten de brugklasleerlingen van de afdeling vmbo en de onderbouwleerlingen van de afdeling PrO zich in voor goede doelen. Onze vmbo-leerlingen gaan voor de tweede keer geld inzamelen voor stichting Bombo en onze PrO-leerlingen doen hetzelfde voor het Jeugdsportfonds. De leerlingen hebben hun sponsorloop op dinsdag 13 juni. Voor de vmbo-leerlingen is dat in de vorm van een triatlon. We hopen dat velen uit Veghel en de omliggende gemeenten onze leerlingen willen steunen!

Zonovergoten sportdag onderbouw PrO

Zonovergoten sportdag onderbouw PrO

Op dinsdag 23 mei vond de NPO-sportdag plaats voor de onderbouwleerlingen van de afdeling praktijkonderwijs. Zowel voor de zeskamp als voor het meidenvoetbal hebben we de eerste prijs in ontvangst mogen nemen. En alsof dat nog niet genoeg was, kregen we ook nog eens de beker voor 'beste school'. Wij zijn trots op deze prestatie!