Nieuws

Samenwerking CHV Academy en VO Veghel

Samenwerking CHV Academy en VO Veghel

De CHV Academy gaat intensief samenwerken met VO Veghel. Komend schooljaar wordt er extra ingezet op structureel kunst- en cultuuronderwijs op het Fioretti College en het Zwijsen College. Beide scholen hebben Kunst & Cultuur hoog in het vaandel staan en vinden educatie op deze gebieden een grote meerwaarde voor hun leerlingen. Daarnaast stimuleert en inspireert het de echte talenten om een vervolgstudie te gaan doen in deze sector. Wethouder werk, jeugd en cultuur Menno Roozendaal is verheugd: “Ik ben trots op de sterke verbinding tussen de cultuursector en het onderwijs in de gemeente Meierijstad.”

Fioretti College telt opnieuw 99% geslaagden

Fioretti College telt opnieuw 99% geslaagden

In deze corona-tijd, met al z’n beperkingen, kozen we als school voor een ludieke diploma-uitreiking. Alle geslaagde leerlingen werden individueel bezocht door de mentoren in een bijzonder voertuig. Een flinke onderneming, als je bedenkt dat de school alleen al op vmbo en mavo 304 geslaagden telde. In vier ploegen, verdeeld over vijf dagen, werd er rondgetrokken door Veghel en de omliggende gemeenten.

Boeken inleveren onder- en bovenbouw

Boeken inleveren onder- en bovenbouw

Het inleveren van de boeken door de onderbouwleerlingen zal dit jaar door de corona-maatregelen op een iets andere manier plaatsvinden dan voorgaande jaren. Hierbij willen we u informeren over de procedure. Inmiddels hebben alle leerlingen via Iddink het inleverformulier thuisgestuurd gekregen, met daarin de titels van de boeken die ingeleverd moeten worden. De leerlingen van leerjaar 2 leveren de boeken in op 8 juli en de leerlingen van leerjaar 1 doen dit op 9 juli.

Nu al 99% geslaagden op het Fioretti College

Nu al 99% geslaagden op het Fioretti College

Blijdschap op het Fioretti College, want onze voorlopige examenuitslag is meer dan uitstekend. Een knappe prestatie van leerlingen en docenten in deze ingrijpende periode van online onderwijs vanwege de corona lockdown. Leerlingen konden dit schooljaar op basis van de resultaten van hun schoolexamens het diploma behalen. Scholen kregen de ruimte om tot 4 juni dit schoolexamen goed en veilig te organiseren en af te sluiten. Dit is zoveel mogelijk digitaal en op afstand georganiseerd. Op donderdagmiddag 4 juni zijn alle leerlingen gebeld door hun mentor om de definitieve uitslag door te geven.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.