Nieuws

Nieuwe locatie Talenturen Theater

Nieuwe locatie Talenturen Theater

Dit schooljaar is het voor de onderbouwleerlingen van het Fioretti College weer mogelijk om workshops Theater (acteren, zang en dans) te volgen tijdens de talenturen. Voorheen gebeurde dit in een gewoon leslokaal, maar twee weken geleden vond er een indrukwekkend snelle verhuizing plaats. Alle kostuums en decorstukken werden verplaatst van de school naar een nieuwe locatie: het PieterBreughelHuis in Veghel.

LOB-avond voor ouders en leerlingen klas 2

LOB-avond voor ouders en leerlingen klas 2

Basis-, kader- en mavo-leerlingen die nu in leerjaar 2 zitten, zullen aan het einde van dit schooljaar een keuze moeten maken voor leerjaar 3. Het is van belang dat leerlingen en ouders hierover met elkaar in gesprek gaan. Daarom organiseren wij op dinsdag 10 oktober een LOB-avond voor ouders én leerlingen van klas 2. LOB staat voor Loopbaan Oriëntatie Begeleiding. Het zal een bijzondere ouderavond worden in de vorm van een soort talkshow, waarin we in gesprek gaan met oud-leerlingen en werkgevers uit diverse branches. Zij kunnen vertellen wat een toekomstige werknemer moet kennen en kunnen.

Schoolvakanties 2017-2018

Schoolvakanties 2017-2018

De schoolvakanties voor het nieuwe schooljaar 2017-2018 zijn officieel vastgesteld. Noteer de data alvast in uw agenda, zodat u er rekening mee kunt houden in uw (vakantie)planning. Natuurlijk is het vakantierooster het gehele jaar door te downloaden via deze website. Zo kunt u altijd even checken hoe het ook alweer zit.

Boeken schooljaar 2017-2018 bestellen

Boeken schooljaar 2017-2018 bestellen

Ga jij komend schooljaar voor het eerst naar het Fioretti College als nieuwe eerstejaars leerling of als zij-instromer? Of ga je naar een hoger leerjaar? Bestel dan vóór 17 juli 2017 je gratis schoolboeken. Dat doe je door een eigen account aan te maken op www.iddink.nl. Komende zomer bezorgt Iddink dan de schoolboeken bij jou thuis. Het grootste deel wordt door de school betaald, daarom worden ze 'gratis schoolboeken' genoemd. Let op: Leerlingen van het praktijkonderwijs (PrO) krijgen hun boeken op school en hun ouders hoeven niks te doen.