Nieuws

Samenwerking CHV Academy en VO Veghel

Samenwerking CHV Academy en VO Veghel

De CHV Academy gaat intensief samenwerken met VO Veghel. Komend schooljaar wordt er extra ingezet op structureel kunst- en cultuuronderwijs op het Fioretti College en het Zwijsen College. Beide scholen hebben Kunst & Cultuur hoog in het vaandel staan en vinden educatie op deze gebieden een grote meerwaarde voor hun leerlingen. Daarnaast stimuleert en inspireert het de echte talenten om een vervolgstudie te gaan doen in deze sector. Wethouder werk, jeugd en cultuur Menno Roozendaal is verheugd: “Ik ben trots op de sterke verbinding tussen de cultuursector en het onderwijs in de gemeente Meierijstad.”

Boeken inleveren onder- en bovenbouw

Boeken inleveren onder- en bovenbouw

Het inleveren van de boeken door de onderbouwleerlingen zal dit jaar door de corona-maatregelen op een iets andere manier plaatsvinden dan voorgaande jaren. Hierbij willen we u informeren over de procedure. Inmiddels hebben alle leerlingen via Iddink het inleverformulier thuisgestuurd gekregen, met daarin de titels van de boeken die ingeleverd moeten worden. De leerlingen van leerjaar 2 leveren de boeken in op 8 juli en de leerlingen van leerjaar 1 doen dit op 9 juli.

Creatieve producten van 2 maanden thuisonderwijs

Creatieve producten van 2 maanden thuisonderwijs

Wie mocht denken dat onze leerlingen tijdens de corona-crisis niet hard gewerkt hebben, heeft het mis. Tijdens het online onderwijs zijn onze leerlingen bij alle vakken flink uitgedaagd. Zo ook bij Kunst & Cultuur! Voor de vakken beeldende vorming en muziek hebben de leerlingen thuis gewerkt aan tutorials en de opdracht 'Meestervervalsers'. Dat heeft prachtige resultaten opgeleverd, die we graag met u willen delen.

Informatie over opening school per 2 juni

Informatie over opening school per 2 juni

Het kabinet heeft besloten dat de scholen vanaf 2 juni weer opengaan. We kijken ernaar uit om onze leerlingen weer te zien. Door de bepalingen van het RIVM zal dit helaas niet verlopen zoals we gewend waren. Leerlingen mogen wel weer naar school, maar niet allemaal tegelijk. We combineren de lessen op school met onderwijs op afstand. De afgelopen weken hebben we hard gewerkt om naast het onderwijs op afstand ook een vorm te vinden voor de 1,5 m school. Er zijn namelijk veel aanpassingen en regels nodig om ieders veiligheid te waarborgen. Graag informeren we jullie over de inrichting van de laatste schoolweken. Uitgangspunt is en blijft de continuïteit van het onderwijs.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.