Decanen agenda

donderdag 28 januari 2021

Open Avond | SVO Vakopleiding Food

Als je moet kiezen tussen een pizza mét of een pizza zónder ananas. Wat kies je dan? Dit is misschien een makkelijke vraag. Maar het kiezen van een nieuwe opleiding is veel lastiger.

Op donderdag 28 januari vindt de online open avond van SVO Vakopleiding Food plaats. Bij SVO kun je allerlei opleidingen volgen die te maken hebben met eten en drinken. Het gaat echt niet alleen over pizza’s met en zonder ananas, maar je kunt er veel kanten op.

Er zijn verschillende BOL en BBL-opleidingen. Voor als je graag met je handen werkt, als je graag een eigen onderneming wil, als je van lekker eten houdt, of graag met mensen werkt. SVO biedt heel veel mbo-opleidingen aan op alle niveaus (niveau entree tot en met 4). Hiervoor kun je kijken op de website www.svo.nl/opleiding.

Is SVO wat voor mij? Als je op minstens één van onderstaande vragen ‘ja’ hebt geantwoord, is SVO wat voor jou!

  • Houd je van lekker eten?
  • Werk jij graag met je handen?
  • Werk je graag met mensen?
  • Wil jij een eigen onderneming beginnen?

De online open avond bestaat uit twee onderdelen. In het eerste deel wordt uitgelegd wat SVO is en wat ze doen. Ook laten ze zien welke weg je volgt om je aan te melden voor een van de opleidingen van SVO. In het tweede deel kun je naar verschillende presentaties gaan. Je krijgt bijvoorbeeld meer informatie over het mbo in het algemeen. Ook worden de verschillende BOL-opleidingen gepresenteerd. Je kunt in gesprek gaan met studenten en al je vragen stellen.

SVO zit op verschillende plekken in het land, waraonder in Best. Als je je wil aanmelden voor de online open avond kun je naar www.svo.nl/onlineopenavond. Zie ook de flyer voor meer informatie.We wensen je veel succes bij de keuze voor je opleiding!

 

Locatie: Online

donderdag 11 maart 2021

Kennismakingsavond | Helicon Nijmegen

Weet je nog niet welke mbo-opleiding je wilt doen? Kom dan op donderdag 11 maart naar de Open Avond van Helicon MBO Nijmegen. Jij kunt je deze avond oriënteren op opleidingen die iets te maken hebben met dier, tuin- en landschapsinrichting of stad en mens. De open avond ziet er i.v.m. de coronamaatregelen iets anders uit dan gebruikelijk. Uiteraard houden wij te allen tijde rekening met geldende maatregelen en laten wij niet teveel bezoekers in één keer binnen. Maar je bent van harte welkom!*

Locatie: Energieweg 19, 6541 CW, Nijmegen
Website: www.helicon.nl/mbo/helicon-mbo-nijmegen/open-dagen/!/2021/3/11083/kennismaken-met-helicon-mbo-nijmegen

donderdag 11 maart 2021

Infodag | De Rooi Pannen

Alle onze mbo-afdelingen openen op donderdag 11 maart 2021 hun deuren van 16.00 - 19.00 uur.

Locatie: Locaties Tilburg, Eindhoven en Breda
Website: www.derooipannen.nl/open-dagen/infomomenten-2020-2021

woensdag 17 maart 2021

Info-avond | Helicon Helmond

Wil jij kennis maken met onze opleidingen en onze school? Kom dan op 17 maart 2021 naar de Info Avond van Helicon MBO Helmond. Jij kunt je tijdens deze avond oriënteren op opleidingen richting dier, buitensport en voeding & leefstijl.

Locatie: Scheepsboulevard 1, 5705 KZ, Helmond
Website: www.helicon.nl/mbo/helicon-mbo-helmond/open-dagen/!/2021/3/17052/info-avond-helicon-mbo-helmond

donderdag 18 maart 2021

Info-avond | Helicon Den Bosch

Op donderdag 18 maart is de info-avond van Helicon MBO Den Bosch. Kom langs en maak kennis met onze opleidingen in de richtingen Bloem, Voeding, Milieu en Dier! Op dit moment werken we hard aan een coronaproof programma voor onze open dagen. Het programma zal dit jaar mogelijk iets anders zijn dan normaal. Maar je bent van harte welkom!

Locatie: Vlijmenseweg 1a, 5223 GW, Den Bosch
Website: www.helicon.nl/mbo/helicon-mbo-den-bosch/open-dagen/!/2021/3/15576/info-avond-helicon-mbo-den-bosch

woensdag 24 maart 2021

Open Avond | Helicon Eindhoven

Wil jij kennismaken met onze opleidingen en onze school? Kom dan op woensdagavond 24 maart naar onze open dag. Tijdens deze avond kun jij je oriënteren op onze opleidingen richting dierverzoring, oriëntatie paard, hovenier en boomverzorging. De open avond ziet er vanwege de coronamaatregelen iets anders uit dan afgelopen jaren. Uiteraard houden wij rekening met geldende maatregelen en laten wij niet teveel bezoekers in één keer binnen. Maar je bent van harte welkom!

Locatie: Locatellistraat 5, 5654 JB, Eindhoven

woensdag 26 mei 2021

Infodag | De Rooi Pannen

De tweede en laatste infodag van het schooljaar is op woensdag 26 mei. Al onze mbo-afdelingen zijn dan geopend van 16.00 tot 19.00 uur.

Locatie: Locaties Tilburg, Eindhoven en Breda
Website: www.derooipannen.nl/open-dagen/infomomenten-2020-2021

dinsdag 1 juni 2021

Kennismakingsavond | Helicon Nijmegen

Weet je nog niet welke mbo-opleiding je wilt doen? Kom dan op dinsdag 1 juni naar de Info-avond van Helicon MBO Nijmegen. Jij kunt je deze avond oriënteren op opleidingen die iets te maken hebben met dier, tuin- en landschapsinrichting of stad en mens. De info-avond ziet er i.v.m. de coronamaatregelen iets anders uit dan gebruikelijk. Uiteraard houden wij te allen tijde rekening met geldende maatregelen en laten wij niet teveel bezoekers in één keer binnen. Maar je bent van harte welkom!

Locatie: Energieweg 19, 6541 CW, Nijmegen