Kennismaking nieuwe leerlingen

Kennismaking nieuwe leerlingen

Geplaatst op: donderdag 30 mei 2024

Na de zomervakantie maken honderden leerlingen uit Veghel en de omliggende dorpen de overstap van de basisschool naar de middelbare school.

Een overgang van een kleine en bekende omgeving naar een grote en onbekende omgeving. We maken die stap op het Fioretti College graag zo praktisch en persoonlijk mogelijk. Op woensdag 19 juni komen de nieuwe brugklasleerlingen, die komend schooljaar starten op het Fioretti College, alvast kennismaken met hun mentor en hun klasgenoten. Hieronder staat meer informatie.

Afdeling mavo-vmbo

Het programma voor de nieuwe mavo- en vmbo-leerlingen duurt van 15.30 tot 17.00 uur. 

Afdeling PrO

Er is een afwisselend programma samengesteld voor de nieuwe PrO-leerlingen en dit duurt van 8:45 uur tot ca. 14:45 uur. Leerlingen maken kennis met docenten en medeleerlingen. Ook staat er een workshop met diverse praktijkvakken op het programma. Voor zowel de leerlingen als voor de docenten een prettige manier om elkaar te leren kennen.

Voor de huidige PrO-leerlingen van leerjaar 1 t/m 4 geldt dat ze op woensdag 19 juni vrij zijn, behalve de leerlingen die stage lopen of deelnemen aan de Maak Er Werk Van cursus.

 

Bekijk al het nieuws