Help ons mee inzamelen voor het goede doel!

Help ons mee inzamelen voor het goede doel!

Geplaatst op: maandag 11 december 2023

Jaarlijks organiseren we rond de feestdagen op het Fioretti College een inzamelingsactie voor mensen in de regio die het financieel minder goed hebben.

Dit jaar is er gekozen voor twee verschillende goede doelen: de Voedselbank in Veghel en de deelkasten in Veghel van Stichting Steunmaatje. Van woensdag 6 december t/m donderdag 14 december kunnen leerlingen én medewerkers hun bijdrage, m.n. lang houdbaar voedsel, doneren in de daarvoor bestemde kratten die op het Fioretti College staan. 15 december zullen de kratten worden opgehaald.

De Voedselbank in Veghel geeft voedselpakketten aan mensen met een zeer laag inkomen.Zij hebben vooral behoefte aan blikken en potten met groenten, fruit, soep, peulvruchten, vis, worstjes, (pasta)sauzen. Let hierbij op de houdbaarheidsdatum.

De 9 deelkasten van Stichting Steunmaatje in Veghel staan o.a. in de Bernardstraat, Heuvelstraat, Kinsbergenstraat, Withe de withstraat, Roekdonk, Dennelaar, Lelielaan en de Maasstraat. Iedereen kan producten in de deelkast zetten en iedereen mag er producten uithalen om te gebruiken. Producten die geschikt zijn voor de deelkasten zijn lang houdbare producten, zoals voeding in blikken en potten, maar ook een pak koekjes of een zakje snoep is welkom.

We hopen op een mooie opbrengst voor beide goede doelen, daar hebben we jullie hulp bij nodig!

Mochten jullie nog een donatie willen doen, kan dat nog tot a.s. donderdag.

Bekijk al het nieuws