Doedagen

Helaas gaan de Doedagen vanwege de lockdown niet door.

Elk jaar ontvangt het Fioretti College in de derde week van januari 700 leerlingen uit groep 8. Die leerlingen zijn afkomstig van 25 basisscholen uit Veghel, Sint-Oedenrode, Nijnsel, Mariaheide, Erp, Keldonk, Zijtaart, Eerde, Heeswijk, Dinther, Vorstenbosch en Loosbroek.

De leerlingen komen ‘s morgens op school en krijgen een rondleiding. Daarna doen ze aan percussie en nemen ze deel aan leuke workshops op het Zorg & Welzijn plein of maken ze een techniekwerkstuk. Het doel is om uw kind kennis te laten maken met het nieuwe/vernieuwde gebouw en het onderwijs dat daar plaatsvindt, terwijl de hele school gewoon in bedrijf is.

Als uw zoon of dochter op school aankomt, kan hij of zij de fiets in de fietsenstalling van klas 1 plaatsen. Uw kind komt binnen via de ingang van klas 1 en wordt ontvangen op het leerplein van klas 1. Dat is op de plaats waar hij of zij als nieuwe Fioretti-brugklasser het grootste gedeelte van de week gaat doorbrengen. Want op het Fioretti College hebben de brugklassers hun eigen deel binnen de school.

In 2022 vinden de Doedagen plaats van maandag 17 tot en met vrijdag 21 januari. Via de basisschool hoort u wanneer uw kind naar de Doedag op het Fioretti College gaat.

Mocht de school van uw kind niet in de gelegenheid zijn om de Doedagen te bezoeken, kom dan samen kijken op woensdagmiddag 19 januari, tussen 14.00 en 16.00 uur. Ook voor u is er een leuk programma samengesteld. Klik hier om u en uw kind aan te melden.