Doedagen

Elk jaar ontvangt het Fioretti College in de derde week van januari 700 leerlingen uit groep 8. Die leerlingen zijn afkomstig van 25 basisscholen uit Veghel, Sint-Oedenrode, Nijnsel, Mariaheide, Erp, Keldonk, Zijtaart, Eerde, Heeswijk, Dinther, Vorstenbosch en Loosbroek. Zij komen met hun huidige klas (groep 8) naar het Fioretti College.

De leerlingen komen ‘s morgens op school en krijgen een rondleiding. Daarna doen ze aan percussie en nemen ze deel aan leuke workshops op het Zorg & Welzijn plein of maken ze een techniekwerkstuk. Het doel is om leerlingen kennis te laten maken met de school en het onderwijs dat daar plaatsvindt, terwijl de hele school gewoon in bedrijf is.

In 2024 vinden de Doedagen plaats van 15 t/m 19 januari 2024 (m.u.v. 18 januari). Via de basisschool hoor je wanneer je naar de Doedag op het Fioretti College gaat.

Mocht jouw school niet in de gelegenheid zijn om de doedagen te bezoeken, kom dan kijken met je ouders/verzorgers op woensdagmiddag 17 januari.  Aanmelden voor individuele doedagen kan hier.

Mocht de school van uw kind niet in de gelegenheid zijn om de Doedagen te bezoeken, kom dan samen kijken op woensdagmiddag 17 januari.