Vierdejaars naar Londen of Berlijn

Vierdejaars naar Londen of Berlijn

Geplaatst op: vrijdag 12 september 2014

Van woensdag 17 september tot en met zaterdag 20 september gaan zo'n 70 vierdejaars mavo- en vmbo-leerlingen een culturele reis maken. De vmbo-leerlingen gaan naar Londen. Omdat de mavo-leerlingen ook Duits hebben gehad, konden zij kiezen tussen Londen of Berlijn. In beide steden is op cultureel gebied veel te beleven. Denk aan musea, galerieën, paleizen, parken en andere bezienswaardigheden. Tijdens de reis gaan de leerlingen kennismaken met de gekozen stad en haar boeiende geschiedenis.

In het drukke programma is ook ruimte gelaten voor de leerlingen om op eigen gelegenheid de stad te verkennen.

De leerlingen die naar Londen gaan, zullen o.a een bezoek brengen aan de Houses of Parliament, the Tower of London en the Natural History Museum. In het Lyric Theatre gaan ze naar de musical 'Thriller'.

De leerlingen die naar Berlijn gaan, zullen o.a. een bezoek brengen aan de Berlijnse Muur, de Reichtstag, het Kanzleramt, de Potsdamer Platz, het Holocaust Museum en de boulevard Unter den Linden.

Alle deelnemende leerlingen hebben een informatieboekje gekregen om deze reis tot een succes te maken. We wensen iedereen een inspirerende en gezellige reis toe!

Bekijk al het nieuws