Uitslag sponsorloop en triatlon

Uitslag sponsorloop en triatlon

Geplaatst op: woensdag 08 juli 2015

Onze brugklasleerlingen (bb, kb en mavo) hebben op dinsdag 7 juli knappe sportieve prestaties geleverd. Die dag vond de triatlon plaats op het PWA Sportpark. Het was tevens de afsluiting van de sponsoractie voor India, waarvoor door de leerlingen maar liefst 9.000 euro ingezameld is. Verdeeld over twee groepen moesten ze drie banen zwemmen, 2,4 kilometer hardlopen en een flink parcours fietsen. De start was fanatiek, maar al snel vielen er gaten in het ‘peloton’ en ging iedereen in zijn of haar eigen tempo verder.

De verschillen waren uiteindelijk groot. De eerste fietsers kwamen al binnen rijden toen de laatste lopers nog aan het derde onderdeel moesten beginnen. Bij aankomst was er voor alle leerlingen wat te drinken en een snack. Daarna volgde de prijsuitreiking voor de sponsorloop en de triatlon.

Foto's
Klik hier om de foto's van de sponsorloop en triatlon te bekijken.

Sponsorloop
Meneer Schoenmakers maakte de prijswinnaars van de sponsorloop bekend. Uiteraard worden de prijsjes door school betaald en niet van het ingezamelde sponsorgeld. De 9.000 euro die ingezameld is, gaat volledig naar stichting Solidair met India. Met de bouw van de nieuwe sanitaire voorzieningen is al een start gemaakt.

  • Mevrouw Lucassen mag haar klas (k1h) op taart trakteren, omdat al haar leerlingen niet alleen op de normale wijze geld ingezameld hebben, maar als extra inspanning tijdens de ouderavond en musical zelfgemaakte snacks hebben verkocht.
  • Zoë van Grinsven (m1l) krijgt een bioscoopbon. Ze is met een kruiwagen vol met spullen langs de deuren gegaan. Alle geldschieters hebben iets leuks uit de kruiwagen gekregen. Origineel én… de schuur en zolder zijn ook weer opgeruimd.
  • Belinda Senadim en Manouk Jansen (b1d) krijgen ieder een bioscoopbon. Ze zijn een tijdelijke honden-uitlaatservice gestart voor het goede doel.
  • Sterre Hoyas (k1i) krijgt een bioscoopbon. Ze heeft in haar eentje ruim € 215,- opgehaald. Ze heeft spullen verkocht op een vlooienmarkt, heeft lege flessen ingezameld en is voor sponsoring langs de deuren gegaan.

Triatlon
Meneer Vissers maakte aansluitend de uitslag van de triatlon bekend. Op de onderste foto missen we de nummer 1 bij de meisjes: Lorraine Pennings. Ze is gevallen bij de finish. We wensen haar veel beterschap!

Groep 1 jongens:
1.  Rick janssen (b1c)
2.  Bas de Koning (k1f)
3.  Stijn Joosten (b1b)

Groep 1 meisjes:
1.  Yvonne Leermakers ( k1h)
2.  Joyce van de Laar (k1h)
3.  Iris Minten (k1h)

Groep 2 jongens:
1.  Job Beekmans
2.  Sjors van den Boom (m1l)
3.  Boyd van Boxtel (m1m)

Groep 2 meisjes:
1.  Lorraine Pennings (m1j)
2.  Gina Groenewoud (k1i)
3.  Zoë van Grinsven (m1l)

Bekijk al het nieuws