Prikkelende ouderavond en schoolmusical

Prikkelende ouderavond en schoolmusical

Geplaatst op: woensdag 01 juli 2015

Op dinsdagavond 30 juni vond er een ouderavond plaats met als titel Mediafulness. Aansluitend speelde een groep brugklasleerlingen de musical Matilda. Er was volop belangstelling voor beide activiteiten, ondanks het prachtige weer. De combinatie bleek een schot in de roos. Mediacoach Katja Schuijffel bood het publiek een kijkje de online wereld van de jeugd, informeerde ouders over de kansen en bedreigingen en gaf inzicht in waarom jongeren doen wat ze doen. Dat gebeurde interactief en met steun van theatergroep Helder.

Hapjes en drankjes
In de pauze verkochten de leerlingen van klas k1h allerlei zelfgemaakte snacks en drankjes. De opbrengst was voor stichting Solidair met India. Voor deze stichting hebben alle brugklassers recent geld ingezameld. Klas k1h heeft onder leiding van hun mentor mevrouw Lucassen een middag lang gebakken en gekokkereld.

Musical
Om 20.30 uur startte de musical Matilda. Die werd gespeeld door de eerstejaars mavo- en vmbo-leerlingen die bij profilering gekozen hadden voor Musical. Dat gebeurde onder leiding van mevrouw Theeuwes. Met veel verve werden de karakters neergezet door onze leerlingen. Petje af vooor deze prachtige prestatie.

Foto's
Klik hier om de foto's van de ouderavond en de hapjesverkoop te bekijken
Klik hier om de foto's van de musical Matilda te bekijken

Bekijk al het nieuws