Lezing met als thema 'zelfstandige tieners'

Lezing met als thema 'zelfstandige tieners'

Geplaatst op: woensdag 24 september 2014

De ouders van tieners staan voor diverse uitdagingen: Hoe kunnen we onze tieners stimuleren om hun schooltijd optimaal te benutten? Hoe weten we wat onze tieners interessant en de moeite waard vinden? Hoe kunnen we omgaan met conflicten en meningsverschillen? Hoe kunnen we onze tieners de juiste vaardigheden bijbrengen? Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJGgeeftantwoord) verzorgt hierover op maandag 13 oktober een lezing met als titel ‘Zelfstandige tieners’. De lezing vindt plaats in de Bibliotheek Veghel, markt 1 te Veghel.

Het programma op maandag 13 oktober start om 20.30 uur en duurt tot 21.30 uur. De toegang is gratis, maar aanmelden is wel gewenst. U kunt uzelf tot uiterlijk 8 oktober 2014 aanmelden. Dit  kunt u doen door te bellen naar 0800–2540000 of door een e-mail te sturen met uw gegevens en het aantal deelnemende personen. We verzoeken u om de bevestigingsmail mee te nemen naar de lezing. Zie voor meer informatie ook www.cjggeeftantwoord.nl.

De lezing volgt de Triple P methode. Triple P staat voor Positief Pedagogisch Programma en is bedoeld voor alle ouders met kinderen van alle leeftijden. Het is een gevarieerd ondersteuningsprogramma dat opvoeden makkelijker en plezieriger wil maken. Naast de drie basislezingen Triple P zijn er nu ook drie lezingen voor de ouders van tieners. Het helpt ouders om de ontwikkeling en gewenst gedrag van hun tiener positief te stimuleren. Tijdens de Triple P lezingen krijgt u informatie, tips en kunt u vragen stellen.

Bekijk al het nieuws