Excursies Londen en Berlijn succesvol

Excursies Londen en Berlijn succesvol

Geplaatst op: vrijdag 26 september 2014

Van 17 tot en met 21 september zijn de vierdejaars leerlingen (basis, kader en mavo) naar London of Berlijn geweest. De Londengangers kwamen na een lange busreis aan bij het hostel dat midden in het centrum van de stad lag. Er was een goed gevuld programma, maar ook genoeg vrije tijd. Na afloop van de korte, maar zeer gezellige nachten hebben de leerlingen een bezoek gebracht aan o.a. Houses of Parliament, Tower of London en The Natural History Museum. De laatste avond werd afgesloten met een swingend bezoek aan de musical Thriller Live.

De leerlingen en docenten konden zich ondanks de vermoeidheid lekker uitleven. Met fantastisch weer, ontzettend veel humor en een vooral geweldige groep mensen is de excursie naar Londen onvergetelijk geworden.

Berlijn
Dat geldt ook voor de excursie naar Berlijn. De leerlingen verbleven in een hotel in voormalig Oost-Berlijn. Vanuit daar hebben ze verschillende bezienswaardigheden bezocht, zoals concentratiekamp Sachsenhausen, de Brandenburger Tor, de Reichstag, de Gedächtniskirche, de Potzdammer Platz en de Kurfürstendamm. Ook hebben de leerlingen een stadswandeling gemaakt en zijn ze gaan bowlen.

Foto's
Uiteraard zijn er tijdens beide excursies veel leuke foto's gemaakt.

  • Klik hier om de foto's van de excursie naar Londen te bekijken.
  • Klik hier om de foto's van de excursie naar Berlijn te bekijken.
Bekijk al het nieuws