Werken bij het Fioretti

 

 

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's! Of je nu al in het onderwijs werkt of overweegt om voor de klas te gaan staan. Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden! Stuur een e-mail naar pz@voveghel.nl voor meer informatie. 

 

Onze vacatures vind je op Werken bij OMO - Ons Middelbaar Onderwijs

 

Zo is 't Fioretti

Het Fioretti College is een echte Veghelse school. Praktisch en persoonlijk naar jouw toekomst is ons motto. Onze vmbo-leerlingen zijn tussen de 12 en 16 jaar; praktisch, open, eerlijk en oprecht. Ze willen gezien en aangesproken worden. Ze zijn volop bezig met ontdekken wie ze zijn en waar ze naar toe willen, daar worden zij graag bij begeleid. Leraren van het Fioretti zijn meer dan alleen leraar, begeleiding van leerlingen staat hoog in het vaandel; naast expert op je vakgebied ben je ook pedagogisch sterk. Onze leraren dagen zichzelf én leerlingen dagelijks uit om verder te ontwikkelen. Al onze leraren zijn (in duo’s) mentor. Experimenteren mag! Er is veel ruimte voor eigen initiatief, eigen inbreng, ontwikkeling en innovatie. ’t Fioretti biedt leerlingen tal van mogelijkheden, we hebben een breed scala aan uitstroomrichtingen, afgestemd op de regio. We zijn trots op onze school en wat we doen! We werken in kleine, hechte en gezellige teams, met een goede sfeer, waar we elkaar kennen, met groot verantwoordelijkheidsgevoel. Geborgen, duurzaam en vooruitstrevend. Zo is ’t Fioretti.

 

Dit alles vindt plaats in een sfeervol gebouw met tal van mogelijkheden, zowel voor leerlingen als voor leraren. We hebben veel praktijkruimtes met de meest innovatieve faciliteiten waar je gebruik van kunt maken en gezellige personeelsruimtes, waar het in de pauze goed vertoeven is.

 

Het Fioretti College maakt, samen met het Zwijsen College, deel uit van Voortgezet Onderwijs Veghel.

 

In onderstaande video vertellen Steven en Renske wat uniek is aan werken bij het Fioretti.