Zaalvoetbalteam naar finale Olympic Moves

Zaalvoetbalteam naar finale Olympic Moves

Geplaatst op: vrijdag 16 maart 2018

Op dinsdag 13 maart reisden er drie zaalvoetbalteams van het Fioretti College naar Oirschot voor de regionale wedstrijden van Olympic Moves zaalvoetbal. Het team van de meiden was erg sterk. Ze wonnen in de poule zelfs de laatste wedstrijd van het Zwijsen College. Helaas bleek een ander team net iets sterker en werden onze meiden tweede.

Het onderbouwteam van de jongens won twee van de drie poulewedstrijden. Hierdoor plaatsen de jongens zich vrij eenvoudig voor de halve finale. Helaas bleek deze tegenstander te beschikken over een erg sterke keeper, waardoor scoren lastig was voor onze jongens en ze de halve finale verloren.

Het grote succes kwam van het jongensteam uit de bovenbouw. Hoewel de eerste poulewedstrijd eindigde in een doelpuntloos gelijkspel, werden de volgende wedstrijden in de poule eenvoudig gewonnen, waardoor onze jongens zich plaatsten voor de halve finale. Die werd met 8-0 (!) gewonnen, dus volgde de finale. Ook die werd met ruime cijfers (4-0) gewonnen. Hierdoor mochten onze heren zich overtuigend regionaal kampioen noemen. Een groot scorend vermogen, een geweldige keeper en de juiste teamspirit hebben mede voor het succes gezorgd.

Talip, Hadi, Bart, Halil, Stef, Edward, Roel en Noud: Gefeliciteerd met dit mooie resultaat en heel veel succes op 4 april tijdens de landelijke finale van Olympic Moves.

Bekijk al het nieuws