Wouter van Empel valt in de prijzen

Wouter van Empel valt in de prijzen

Geplaatst op: vrijdag 09 juni 2017

Met een prachtig vormgegeven werkstuk heeft Wouter van Empel op donderdag 8 juni de tweede prijs behaald in de competitie 'OMO-profielwerkstukprijs 2017' voor vmbo-g/t en mavo. Uit handen van OMO-voorzitter Eugène Bernard ontving Wouter een mooie geldprijs én een lovend juryrapport. Naast zijn ouders en familieleden waren ook zijn mentor mevrouw Magdalena, zijn begeleider meneer Lessmann en locatiedirecteur meneer Geenen aanwezig in Tilburg.

We zijn als school trots op Wouter. Dankzij Wouter valt het Fioretti College dit schooljaar al voor de tweede keer in de (OMO)prijzen. Thijs van Vugt van de afdeling praktijkonderwijs ging Wouter enkele weken geleden voor met zijn praktijkwerkstuk.

Het werk van Wouter had de volgende titel: Alles over grafisch ontwerpen - De geschiedenis van grafische vormgeving. In het juryrapport stonden heel veel lovende woorden:

Gedegen, diepgang en verantwoord. Dat zijn de sleutelwoorden voor het werk van Wouter. De presentatiewijze past uitstekend bij het onderwerp. Het is mooi en grafisch. Daarbij weet je de vragen, de onderbouwing en de conclusies prima met elkaar te verbinden. Complimenten daarvoor.

Wouter, je hebt bij het maken van je werkstuk vorm en inhoud op sublieme wijze gecombineerd. Je bent in staat geweest je talent en passie tot uiting te brengen. Dit heeft geresulteerd in een veelzijdig eindproduct dat, mede door de heel verschillende deelvragen, erg informatief is. Je laat zien dat je verstand van zaken hebt door de theorie over grafisch ontwerpen toe te passen in de praktijk. Als kers op de taart pitch je je werkstuk met een schitterend filmpje.

Bekijk al het nieuws