Vierdejaars ervaren de Engelse cultuur

Vierdejaars ervaren de Engelse cultuur

Geplaatst op: woensdag 28 maart 2018

De fietstour door de wijk Jericho in Oxford was een belevenis: fietsen aan de verkeerde kant van de weg, zonder fietspad! En op de eerste avond meteen ondergedompeld worden in de Britse eetcultuur: fish and chips en chocolate sponge pudding. En wat te denken van overnachten in een universiteit of jeugdherberg en de dag beginnen met een echt Engels ontbijt?

Dit waren slechts enkele van de vele bijzondere ervaringen, die de vierdejaars mavo- en vmbo-leerlingen hadden tijdens hun reis naar Oxford. Deze stad in Zuidoost Engeland telt 160.000 inwoners. Oxford is een zeer culturele stad met verschillende musea en universiteiten.

De leerlingen en hun begeleiders hebben onder een prachtige blauwe lucht gewandeld door de oude stad, vol kleine steegjes, moderne high streets en groene parken. 

De sfeer tijdens de reis was super! Een dik compliment voor de leerlingen, voor hun enthousiasme en flexibiliteit tijdens de reis, mede namens alle begeleiders en de organisatoren, mevrouw Magdalena en meneer Smith.

Klik hier om de foto's van de mavo-groep te bekijken.
Klik hier om de foto's van de basis- en kader-groep te bekijken.

Bekijk al het nieuws