Terechte winnaars OMO-profielwerkstukprijs

Terechte winnaars OMO-profielwerkstukprijs

Geplaatst op: zaterdag 07 april 2018

Voor het tweede jaar op rij zijn leerlingen van onze afdeling praktijkonderwijs genomineerd voor de OMO-praktijkwerkstukprijs. En voor het tweede jaar op rij winnen ze deze prijs! Vorig jaar werd die prijs gewonnen door Thijs van Vught. Dit jaar hebben de Romy Esselaar, Dano Evers, Charlotte Vissers, Margje Koenen en Miguel Ferreira Fernandes (niet op de foto) de eerste prijs gewonnen. Onder begeleiding van hun docent Jörgen Faes hebben zij wekenlang gewerkt aan hun kabelhaspel-loungetafel.

Op donderdag 5 april ontvingen zij op het OMO-bureau uit handen van bestuursvoorzitter Eugène Bernard de hoofdprijs van € 1000,- en een prachtig juryrapport. Daarin stond onder andere: ‘Een zeer geslaagd project, voor en door leerlingen, gericht op de sector, met een tastbaar en functioneel resultaat. De loungetafel, gemaakt van een kabelhaspel, mag gezien worden. De leerlingen laten zien dat een goede voorbereiding en goed samenwerken veel oplevert. Ze hebben aan alles gedacht. Zo zijn de stoeltjes voorzien van schuim en zeil, kan er in de zomer een parasol op en is het mogelijk om je telefoon op te laden en muziek af te spelen via de bluetooth-aansluiting.’

Wij feliciteren onze leerlingen, hun ouders, begeleider Jörgen Faes, de afdeling praktijkonderwijs én het Fioretti College van harte met deze prestatie. Echt iets om trots op te zijn. Ook heel bijzonder dat de eerste prijs twee jaar op rij naar dezelfde school gaat.

Bekijk al het nieuws