Schoolrestaurant weer geopend voor lunches

Schoolrestaurant weer geopend voor lunches

Geplaatst op: woensdag 04 september 2019

Het schoolrestaurant is weer geopend! Iedereen die dat wil, kan zich voor een leuke prijs in een mooie ambiance culinair laten verwennen door onze enthousiaste leerlingen. Het doel van het schoolrestaurant is dat leerlingen kook- en serveerlessen krijgen in een zo natuurgetrouw mogelijke praktijksituatie. Daarbij is van belang dat het restaurant goed bezet is. Met speciale dieetwensen kan rekening gehouden worden, mits vooraf aangegeven.

Openingstijden
Het restaurant is geopend op dinsdagmiddag tussen 12.00 en 13.30 uur voor een uitgebreid luxe driegangenmenu. Vanaf 7 oktober is dat ook op maandag- en woensdagmiddag het geval. Op dinsdag kunt u tussen 12.00 en 12.45 uur of tussen 12.45 en 13.30 uur ook terecht voor de kleine kaart (hoofdschotel) of een speciaal fietsarrangement. Tijdens schoolvakanties en projectweken is het restaurant gesloten.

Reserveren
Het schoolrestaurant is gevestigd in het schoolgebouw aan de Muntelaar 4 te Veghel. Telefonisch reserveren kan dagelijks tussen 10.30 en 12.00 uur via nummer 0413-340575. Reserveren voor grotere groepen is ook mogelijk. Klik hier voor meer informatie, de exacte openingstijden, de menu’s en de tarieven.

Bekijk al het nieuws