Persoonlijke aanmelding nieuwe leerlingen

Persoonlijke aanmelding nieuwe leerlingen

Geplaatst op: zondag 10 februari 2019

De overgang van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs is voor leerlingen én hun ouders/verzorgers een flinke stap. Leerlingen verlaten hun vertrouwde schoolomgeving en komen in een compleet nieuwe dynamiek terecht. Het Zwijsen College en het Fioretti College in Veghel bieden brugklassers en hun ouders/verzorgers daarbij de nodige begeleiding en ondersteuning. Beide scholen vinden het belangrijk om reeds bij de aanmelding persoonlijk kennis te maken, zodat de overgang soepel verloopt.

Aanmeldmomenten
De persoonlijke aanmeldmomenten zijn voor beide scholen gelijk. Op maandag 11 maart en dinsdag 12 maart kunnen nieuwe leerlingen en hun ouders/verzorgers (leerling wordt ook bij de aanmelding verwacht) terecht tussen 18.30 en 20.30 uur. Op woensdag 13 maart kan dat tussen 16.00 en 17.00 uur. Voor het Zwijsen College aan het Prins Willem Alexander Sportpark 15 in Veghel en voor het Fioretti College aan de Muntelaar 4 in Veghel.

Meer informatie
Klik hier voor meer informatie over de formulieren en gegevens die meegebracht dienen te worden. Ook op de website van het Zwijsen College vindt u meer informatie.

Sfeerimpressies

  • Klik hier voor een sfeerimpressie van de Open Dag op de afdeling mavo-vmbo
  • Klik hier voor een sfeerimpressie van de Open Dag op de afdeling PrO
  • Klik hier voor een videoverslag van de Open Dag op Omroep Meierij
Bekijk al het nieuws