Open Dag drukker dan ooit tevoren

Open Dag drukker dan ooit tevoren

Geplaatst op: zaterdag 01 februari 2020

Op zaterdag 1 februari stonden de deuren van onze school wagenwijd open voor alle huidige groep 8 leerlingen en hun ouders/verzorgers. En dat was te merken. Het was nog drukker dan vorig jaar op onze school voor mavo, vmbo en praktijkonderwijs. Ook veel groep 7 leerlingen uit de regio kwamen alvast een kijkje nemen.

Van de Onderwijsinspectie ontving het Fioretti College vorig jaar de waardering ‘Goed’ voor alle afdelingen en een speciale jury gaf onze school dit jaar het predicaat ‘Excellent’ voor de ondersteuning die we bieden. Weekblad Elsevier bestempelde onze school onlangs als ‘Superschool’. De media-aandacht voor dit alles zorgde ervoor dat de Open Dag zeer in trek was. Veel ouders/verzorgers en kinderen maakten er een leuk dagje uit van. Er was dan ook heel veel te zien, te horen, te ruiken, te proeven en te ervaren.

Sfeerimpressie

  • Klik hier voor een sfeerimpressie op de afdeling vmbo
  • Klik hier voor een sfeerimpressie op de afdeling PrO

Doedagen
Tijdens de Doedagen in januari waren bijna 800 groep 8 leerlingen van 25 basisscholen uit de regio te gast. De leerlingen en hun begeleiders kregen een rondleiding door onze school en namen deel aan enkele leuke workshops. Tijdens de percussieworkshop ging het dak er bijna af. De extra Doedag voor leerlingen, ouders en begeleiders van niet deelnemende basisscholen werd goed bezocht.

Persoonlijke aanmelding
Uiteraard zijn we benieuwd naar het aantal leerlingen dat zich ook daadwerkelijk gaat aanmelden. Ouders/verzorgers zijn van harte uitgenodigd om hun zoon/dochter persoonlijk aan te melden op maandag 2 maart of dinsdag 3 maart tussen 18.30 en 20.30 uur, of op woensdag 4 maart tussen 16.00 en 17.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Bekijk al het nieuws