Open Dag bruisend en informatief

Open Dag bruisend en informatief

Geplaatst op: zaterdag 03 februari 2018

Op zaterdag 3 februari bezochten vele honderden leerlingen met hun ouders/verzorgers de jaarlijkse Open Dag van het Fioretti College. Het was nog drukker dan vorig jaar. Vanwege de grote hoeveelheid aan doe-activiteiten werd het voor de meeste gasten een bezoek van enkele uren. Van 11.00 tot 15.00 uur stonden de deuren van de afdeling vmbo/mavo en van de afdeling Praktijkonderwijs (PrO) open voor leerlingen uit groep 8 en groep 7. Na een persoonlijke ontvangst door de schoolleiding konden de bezoekers via een duidelijk aangegeven route zelfstandig de school rond.

Tijdens die rondgang werd er volop informatie gegeven, maar konden de leerlingen ook naar hartenlust meedoen aan activiteiten, werden er werkstukjes gemaakt, was er muziek en kon er op z’n tijd een hapje gegeten worden. Zo'n honderd Fioretti-leerlingen waren met veel enthousiasme op hun vrije zaterdag naar school gekomen om de bezoekers te informeren en te helpen bij de verschillende onderdelen.

Bij het naar huis gaan - voor de meeste bezoekers pas na vele uren - roemden ouders en leerlingen de sfeer en aandacht tijdens de Open Dag. Ook werd er positief gesproken over de uitstraling van het gebouw en de mooie vaklokalen. Op 5, 6 en 7 maart kunnen leerlingen van groep 8 zich samen met hun ouders persoonlijk aanmelden op onze school.

Onderstaande fotoalbums geven een sfeerimpressie van de Open Dag:

Bekijk al het nieuws