Online opleidingenmarkt op 25 februari (lj. 3+4)

Online opleidingenmarkt op 25 februari (lj. 3+4)

Geplaatst op: maandag 07 december 2020

De opleidingenmarkt van 21 januari 2021 kan in verband met Corona niet doorgaan. Natuurlijk is een goede oriëntatie op studie en beroep belangrijk. Daarom gaan we samen met 13 andere vo-scholen de opleidingenmarkt digitaal (via webinars) aanbieden. De online opleidingenmarkt gaat plaatsvinden op donderdag 25 februari 2021.

EduSkoel organiseert het geheel en in januari krijgen leerlingen en ouders hier meer informatie over. Ook is dan bekend hoe u zich samen met uw zoon/dochter in kunt schrijven.

Nagenoeg alle opleidingen, die op de opleidingenmarkt van het Fioretti College aanwezig zouden zijn, hebben positief gereageerd. Door de gezamenlijke opzet zijn er zelfs meer opleidingen die zich presenteren, waardoor er nog meer keuze is.

Deelname verplicht voor de derdejaars
Alle derdejaarsleerlingen zijn verplicht om deel te nemen. Daarom moeten zij zich tijdig registreren, zodat ze later kunnen deelnemen en zich goed kunnen voorbereiden op hun toekomstige vervolgopleiding. Ook moeten zij verplicht, naar aanleiding van de gevolgde webinars, de betreffende opdrachten in Qompas maken. Alleen de geregistreerde leerlingen kunnen op een later tijdstip de webinars nog terugkijken.

Het advies is om nu al vervolgopleidingen digitaal op de betreffende mbo-opleidingensites te gaan bekijken. Klik hier voor de links naar de verschillende vervolgopleidingen en een overzicht van de Open Dagen, of scroll naar beneden.

Bekijk al het nieuws