Nieuwe locatie Talenturen Theater

Nieuwe locatie Talenturen Theater

Geplaatst op: woensdag 04 oktober 2017

Dit schooljaar is het voor de onderbouwleerlingen van het Fioretti College weer mogelijk om workshops Theater (acteren, zang en dans) te volgen tijdens de talenturen. Voorheen gebeurde dit in een gewoon leslokaal, maar twee weken geleden vond er een indrukwekkend snelle verhuizing plaats. Alle kostuums en decorstukken werden verplaatst van de school naar een nieuwe locatie: het PieterBreughelHuis in Veghel.

In goed overleg met de overkoepelende stichting mogen we gebruik maken van een enorme zolder in het pand voor onze workshops en repetities. Als tegenprestatie zullen we onze uitvoeringen op deze locatie ten tonele brengen en nuttigen we, voor aanvang van de workshops, gezellig een kopje thee in de algemene ontmoetingsruimte.

Stichting PieterBreughelHuis zet zich in voor de ouderen in onze samenleving. Er zijn allerlei ruimtes ingericht voor ontspanning, creatieve, technische en gezellige dagbesteding. Ook worden er allerlei workshops gegeven. Door de samenwerking met het Fioretti College is er wekelijks een mooie en gezellige ontmoeting tussen jong en oud. Dat heeft op beide generaties een positieve uitwerking.

Wellicht dat er in de toekomst meer samenwerking zal komen, zodat jeugd en ouderen elkaar vaker kunnen ontmoeten in deze vrije, relaxte en creatieve omgeving. Voor nu zullen we er genieten met onze talenturen. Houd de website van het Fioretti college in de gaten voor eventuele updates m.b.t. de op stapel staande theatervoorstellingen.

Bekijk al het nieuws