LOB-avond voor ouders en leerlingen klas 2

LOB-avond voor ouders en leerlingen klas 2

Geplaatst op: maandag 02 oktober 2017

Basis-, kader- en mavo-leerlingen die nu in leerjaar 2 zitten, zullen aan het einde van dit schooljaar een keuze moeten maken voor leerjaar 3. Het is van belang dat leerlingen en ouders hierover met elkaar in gesprek gaan. Daarom organiseren wij op dinsdag 10 oktober een LOB-avond voor ouders én leerlingen van klas 2. LOB staat voor Loopbaan Oriëntatie Begeleiding. Het zal een bijzondere ouderavond worden in de vorm van een soort talkshow, waarin we in gesprek gaan met oud-leerlingen en werkgevers uit diverse branches. Zij kunnen vertellen wat een toekomstige werknemer moet kennen en kunnen.

Daarna gaan de ouders en leerlingen naar een computerlokaal, waar ze uitleg krijgen over 'Help mee bij LOB' en het keuzebegeleidingsprogramma 'Qompas'. Het belooft een boeiende avond te worden die ouders en leerlingen een mooie basis geeft om thuis het gesprek aan te gaan.

Zowel ouders als leerlingen zijn welkom. Vanwege de te verwachten drukte worden inwoners van Veghel of directe omgeving verzocht om met de fiets te komen.

  • Voor basis en kader begint de avond om 19.00 uur en duurt tot 20.30 uur: 45 minuten plenaire start en 45 minuten met de mentor in het lokaal.
  • Voor mavo begint de avond om 19.45 uur en duurt tot 21.15 uur: 45 minuten plenaire start en 45 minuten met de mentor in het lokaal.
Bekijk al het nieuws