Kom naar de Doedagen 2020

Kom naar de Doedagen 2020

Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2019

In de periode van 13 tot en met 17 januari zijn alle groep 8 leerlingen en hun begeleiders uitgenodigd voor de Doedagen op het Fioretti College. Terwijl de school in vol bedrijf is, worden de leerlingen ontvangen. Het programma bestaat uit een rondleiding, een percussieworkshop en het volgen van een les. Meer dan twintig basisscholen uit de regio zijn te gast.

Individueel bezoek
Niet alle scholen zijn in de gelegenheid om de Doedagen te bezoeken. Daarom zijn op woensdagmiddag 15 januari individuele leerlingen en hun ouders/verzorgers van harte welkom. U kunt zich daarvoor aanmelden via deze link. Naast activiteiten voor de toekomstige schoolverlaters zal er ook een programma zijn voor de ouders/verzorgers. Deze middag start om 14.00 uur en duren tot ongeveer 16.00 uur.

Inschrijven scholen
Scholen en klassen kunnen inschijven via deze link.

Voorlichtingsavonden
De voorlichtingsavonden op het Fioretti College voor ouders van groep 8 leerlingen vinden dit jaar plaats op maandag 18 en donderdag 21 november. Via de website www.voveghel.nl kunt u zich hiervoor inschrijven. Klik hier voor meer informatie.

Open Dag
Zet ook alvast de Open Dag op zaterdag 1 februari in uw agenda. Die is van 11.00 tot 15.00 uur.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met mevrouw S. van Lieshout, afdelingsdirecteur vmbo-onderbouw. Het nummer is 0413-340575.

Bekijk al het nieuws