Kom naar de Doedagen 2018

Kom naar de Doedagen 2018

Geplaatst op: maandag 20 november 2017

In de periode van 15 tot en met 19 januari zijn alle groep 8 leerlingen en hun begeleiders uitgenodigd voor de Doedagen op het Fioretti College. Terwijl de school in vol bedrijf is, worden de leerlingen ontvangen. Het programma bestaat uit een rondleiding, een percussieworkshop en het volgen van een les Techniek of Zorg & Welzijn. Meer dan twintig basisscholen uit de regio zijn te gast. Wanneer de basisschool van uw kind de Doedagen niet bezoekt, schrijf u en uw kind dan in voor een individueel bezoek op woensdagmiddag 17 of 24 januari 2018.

Tijdens de voorlichtingsavonden op 20 en 21 november hebt u als ouder/verzorger al kennis kunnen maken met het Fioretti College. Klik op de volgende links om de getoonde vmbo-presentatie en de PrO-presentatie te bekijken. In januari is uw zoon of dochter zoals gezegd aan de beurt om het Fioretti College te ervaren, tijdens de jaarlijkse Doedagen. Zet ook alvast de Open Dag op zaterdag 3 februari in uw agenda. Die is van 11.00 tot 15.00 uur.

Individueel bezoek
Niet alle scholen zijn in de gelegenheid om de Doedagen te bezoeken. Daarom zijn op woensdagmiddag 17 en 24 januari individuele leerlingen en hun ouders/verzorgers van harte welkom. U kunt zich daarvoor aanmelden via deze link. Naast activiteiten voor de toekomstige schoolverlaters zal er ook een programma zijn voor de ouders/verzorgers. Deze middagen starten om 14.00 uur en duren tot ongeveer 16.00 uur.

Inschrijven scholen
Scholen en klassen kunnen inschijven via deze link.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met mevrouw C. van der Wal, teamleider onderbouw. Het nummer is 0413-340575.

Bekijk al het nieuws