Kennismaking nieuwe leerlingen vmbo en PrO

Kennismaking nieuwe leerlingen vmbo en PrO

Geplaatst op: dinsdag 08 juni 2021

Met het nieuwe schooljaar in aantocht vinden wij het belangrijk dat de nieuwe leerlingen kennis komen maken met hun aanstaande klas en mentor. Deze kennismaking zal plaatsvinden op woensdag 23 juni. De PrO-brugklassen en de basis-PrO brugklas worden hieronder apart vermeld.

Vmbo-brugklassen

De leerlingen worden verwacht volgens onderstaand schema:

  • 12.30-13.45 uur   Basisklassen + koersklas (vmbo)
  • 13.15-14.30 uur   Kaderklassen
  • 14.00-15.30 uur   Combinatieklassen mavo/kader + mavoklassen

De leerlingen worden ontvangen bij de zij-ingang en vanuit daar naar de aula begeleid. Mocht u uw kind naar school brengen, dan neemt u bij de ingang even afscheid. De kennismaking is namelijk alleen voor de leerlingen bedoeld. In de aula krijgen ze de klas en mentor te horen, waarbij ze zijn ingedeeld. De mentor zal vervolgens met de klas het programma in het lokaal vervolgen.

De leerlingen krijgen in het lokaal informatie over de start van het aankomende schooljaar, zoals het bestellen van de boeken en een laptop. Het is handig dat uw zoon/dochter een pen en een tas meeneemt. Ook wordt er op deze middag een pasfoto gemaakt voor de schoolpasjes en de klassenlijst.

Mocht u uw kind weer op komen halen, dan kunt u de gegeven eindtijd aanhouden.

PrO-brugklassen

Ook voor de nieuwe PrO-leerlingen is een leuk programma samengesteld. De PrO-leerlingen en de leerlingen van de basis-PrO klas worden om 10.30 uur in de aula van het praktijkonderwijs verwacht. De kennismakingsdag duurt tot ongeveer 14.30 uur. Voor eventuele vragen kan contact opgenomen worden met mevrouw H. van Eerd, ondersteuningscoördinator Praktijkonderwijs.

Wij kijken er naar uit om uw zoon/dochter op 23  juni te mogen ontvangen!

Bekijk al het nieuws