Kennismaking nieuwe leerlingen vmbo en PrO

Kennismaking nieuwe leerlingen vmbo en PrO

Geplaatst op: maandag 15 mei 2017

Na de zomervakantie maken honderden leerlingen uit Veghel en de omliggende dorpen de grote overstap van de basisschool naar de middelbare school. Een overgang van een kleine en bekende omgeving naar een grote en onbekende omgeving. We maken die stap op het Fioretti College graag zo praktisch en persoonlijk mogelijk.

Afdeling mavo-vmbo
Op woensdag 14 juni komen de nieuwe mavo- en vmbo-brugklasleerlingen, die komend schooljaar starten op het Fioretti College, alvast kennismaken met hun mentor en hun klasgenoten. dat geldt dus ook voor de leerlingen in de mavo-kaderklas. Het programma duurt van 14.30 tot 16.30 uur.

Basis-PrO klas
Deze klas vermelden we even apart. De leerlingen die volgend jaar in deze klas zitten, worden op woensdag 14 juni om 8.30 uur verwacht op de afdeling Praktijkonderwijs. Voor hen duurt het programma van 8.30 tot 14.30 uur.

Voor de ouders van de leerlingen in deze basis-PrO klas is er op 14 juni een informatieavond. Deze avond duurt van 19.30 tot  20.30 uur. Ouders hebben daarvoor een uitnodiging ontvangen.

Afdeling PrO
Voor de nieuwe PrO-leerlingen is er een afwisselend programma samengesteld. Dit duurt van 8.30 tot 14.30 uur. Naast kennismakingslessen bij diverse praktijkvakken wordt er gesport. Voor zowel de leerlingen als voor de docenten een prettige manier om elkaar te leren kennen.

Voor de ouders van de PrO-leerlingen is er op 14 juni een informatieavond. Deze avond duurt van 19.30 tot  20.30 uur. Ouders hebben daarvoor een uitnodiging ontvangen.

Voor de huidige PrO-leerlingen van leerjaar 1 t/m 4 geldt dat ze op woensdag 14 juni vrij zijn, behalve de leerlingen die stage lopen.

Bekijk al het nieuws